Naken, kåt og alene? Hva gjør du? Ikke det du tror! De fleste ville ha sagt at det letteste var å ta saken i egne hender, men faktum er at noen velger å ringe en venn. Faktisk. En knullekompis som kan stikke innom for et nummer. Helt uforpliktende, men til felles nytelse og glede.

Kun sex uten følelser, «fordi jeg fortjener det» vil noen kanskje si?

Veldig mange tar selvsagt til takke med en real omgang med seg selv, skulle bare mangle. Det er jo både sundt, godt og gratis.

Mange unge velger dog denne måten for uforpliktende vennskap. Enten det være seg en av samme kjønn, eller en med samme interesse rundt det å ha sex uten at det blir noe mer enn det. Før neste gang. Tømme og rømme, satt i system om du vil.

– Selvsagt er det ikke bare unge mennesker som har sex med hverandre, bare for sexens skyld. I stedet for å ha plikt-sex med sin partner, er det stadig flere som velger å ha en elsker på si, med partnerens velsignelse, fordi vedkommende har også sin egen elsker. Da lever man i et forhold der utroskap ikke finnes, fordi begge gjør som de selv har lyst, med hvem som helst, når som helst.

Fungerer åpenbart for noen, men hvorfor er man da i et forhold spør du kanskje klokelig?

– Faktum er at man kan være glad i en person, men ha sex med en annen. Noen velger å være i et fritt forhold der sex er et åpent tema, der begge kan gjøre som de lyster, men allikevel ha både stasjonsvogn, en god jobb, hus, barn og hage. De menneskene du minst aner det- lever kanskje et dobbeltliv der sex er en hemmelig agenda.

Partnerbytte der begge er enig og glad for at de har funnet sin vei i jakten på spenning, deilig sex og guddommelig orgasmer? Mulig, om viljen er der så passer dette sikkert for mange, men ordet sjalusi må som sagt være visket ut av vokabularet. 

De som lever slike liv er redd for å bli oppdaget. De stoler kun på sin egen partner og de man møter for felles nytelse i såkalte Swingers-miljø eller på private og lukkede klubber der miljøet kanskje er noe større.

Naken, kåt og alene? Hva gjør du? Ikke det du tror!

– Å være både kåt, naken og alene høres så forbudt ut, men det er vel neppe noe som er mer naturlig og uskyldig enn nettopp det. Helt til det ringer på døra! Da er gode råd dyre og man må finne på noe lurt snarest, bort med alle remedier, verktøy, sex-leketøy og snusk-filmer i en fei. Eller man kan selvsagt la være å åpne.

Kjenner du deg igjen?

Ikke la naive og inneslutta naboer ødelegge for deg og din partner. Kanskje er det nettopp et «venne-par» med nøyaktig samme interesse som dere, som skal til for at forholdet spirer til en ny forelskelse?

Visste du at det er en velkjent fetisj, at noen tenner på å se at partneren har sex med andre? Å se på at noen har sex og like det man ser er ikke nytt, men å se sin egen kjæreste, ektefelle eller partner ha sex med andre, er ikke så godt kjent. Vanlig er det nok, men svært tabubelagt.

Neste gang du ligger der, kåt, naken og alene, tenk deg tanken- om du kunne fått så mange partnere du ønsket oppe i sengen sammen med deg? Til ditt begjær, ønsker og nytelse? Blir det med tanken, eller har du planer om å få oppleve «den komplette fantasi»?

Det er faktisk en annen svært så godt kjent fetisj. Spesielt mange kvinner elsker tanken og fantasien om å få masse oppmerksomhet når hun trenger det som mest …

Hvilke fantasier tenner deg?

Foto: Flickr/ gabriel.jorby

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Manchester United – Woodward: Ingen spillerkjøp i januar!

En påstand det er lov til å tro på i disse førjulstider, men skal Manchester United holde tritt med de...

Økonomi- Naive nordmenn åpner ikke regningene

Økonomi- Naive nordmenn åpner ikke regningene. Luksusvarene er mer tilgjengelig enn aldri før, det samme er kredittkort fra de aller...

Lukk