Naken – kåt og alene på Huk? Mange kvinner og fortsatt mange menn synes det er pinlig og ubehagelig med nakenhet.

Noen velger å ikke engang vise seg uten klær for sine egen partner, dessverre er det en del som har nedsatt livskvalitet grunnet frykt for egen og andres nakenhet. Slik bør det selvsagt ikke være. 

– Nakenhet er naturlig, men ikke for alle. Noen mennesker kan gå helt naken på nudiststrender, i hagen eller hjemme i sin egen stue og være stolt av sitt eget “tempel”, og det med rette. For andre er det så utenkelig og direkte avskyelig med nakenhet av alle slag at de tør ikke engang tenke tanken. Det vil selvsagt være et problem i mange av livets faser, ikke minst hjemme og med sin egen partner. Naken – kåt og alene på Huk?

Å være naken burde ha vært naturlig for alle, det ville også hjulpet mange som sliter med å vise seg halvnaken på stranda på sommeren. Tusenvis av unge gutter og jenter, kvinner og menn skammer seg over egen kropp. Hvorfor? Hvor viktig er det hva andre mener?

Fuck Media

Media skaper en forvrengt bilde av vårt kropps-ideal der alle skal være så perfekte, retusjerte og aller helst tynn i tillegg. Fuck media. Slik skal det ikke være og nå begynner heldigvis folk flest å gi klar beskjed om at dette ikke er ok. Stadig flere blader, magasiner, ukeblader, tidsskrifter og nettaviser viser ekte bilder av ekte mennesker. Uretusjert, helt uten sminke eller stylet av make-up-artister på forhånd.

Naken – kåt og alene på Huk?

Via sosiale medier blir de retusjerte bildene hudflettet og latterliggjort, det er selvsagt et tegn på at folk flest ikke vil ha det slik. De fleste vil ha ekte bilder av ekte mennesker, uten for mye endringer for å pynte på resultatet.

Våren er rett rundt hjørnet, snart siger varmen over oss og du ønsker å gå “kommando” under kjolen, skjørtet eller shortsen. Ligge naken og kåt på Huk eller på “Sjøhaug Naturistsenter” i Moss for å gjøre det hele enda litt mer spennende, nå er tiden snart inne. Forventningene pirrer langt der inne.

– Alle barn elsker å løpe rundt naken på sommeren, på stranda i gresset og ellers når muligheten måtte by seg. Hva er vel bedre enn å høre glade barn som leke og ler i full livsglede og latterklang? Nakenhet er helt naturlig som sagt, men alltid er det en eller annen som blir brydd av en liten tissefant eller en hvit rumpe.

Kåt og naken i det offentlige rom

Du som ikke synes det ikke er noe stas med nakenhet får heller pakke godt på deg- og la oss frigjorte som ikke annet enn elsker kropp, hud, nærhet og ikke minst nakenhet. Naken – kåt og alene på Huk?

Man skal være forsiktig med å bli for kåt i det offentlige rom, spesielt om det blir for visuelt. Da kan du få problemer med myndighetene, og risikere å bli vist vekk fra de områder du ferdes. Det er lite lurt.

Livet er for kort til å gå å være redd eller bekymret for ting som ikke er det spor farlig. Kommer det en Komet og dundrer nedover kloden vår så kan vi ha grunn til å bli litt smånervøs. Krig, kreft og voldelige gjenger med mye våpen er også noe man har grunn til å styre unna om mulig.

Nakenhet derimot er ikke annet enn mennesker uten klær. Slik vi kom til verden alle sammen, den dagen vi ble født. Den norske sommeren gir store muligheter, om du er singel eller i forhold – gå naken så snart du har sjansen, kjenn på frihetsfølelsen og velværet ved å være deg selv. Med hud og hår, men kun det.

Vargas

Pin It on Pinterest

vargas12.com