Verden fortalt i bilder er det vi søker mest på fortiden, Bilder generelt, men nakenbilder spesielt. Instagram, eid av Facebook, går sosiale medier en høy gang, allerede betydelige større enn mikroblogg-nettstedet, Twitter og er på god vei til å ta igjen Facebook som også eies av hovedaksjonæren, Mark Zuckerberg. Nakenbildene du ikke vil se … er heller ikke noe for Facebook, men de blir allikevel publisert.

Fellesnevneren for alle de nettportalene som brukes av milliarder av mennesker daglig, er at det ikke er lov med nakenhet. Free The Nipple campaign har ikke nådd de styrtrike konservative amerikanerne. Til tross for at USA sprer porno ut i verden, hver sekund av døgnet. Nakenhet selger og det er det vi søker på. Skal vi gjøre et eksperiment?

Skal vi legge vekk nakenheten og heller se over kanten på dyna i noen sekunder. Det er en verden i krise der ute, kanskje vi burde koble oss på den?

Donald Trump herjer med Mexico og meksikanerne som han vil. Det skaper selvsagt store problemer for alle som mener å ha rett til å komme til USA, men som blir stoppet på grensa, om de kommer så langt. Det er nemlig ikke bare i Europa mennesker på flukt blir behandlet verre enn dyr.

Nakenbildene du søker etter, finner du dessverre ikke her heller. Vi har lurt deg opp i et hjørne, men siden du sannsynligvis har forlatt Vargas12.com for denne gang, i jakten på pupper, rumper, lår – vil du ikke oppdaget det faktiske budskapet. Vi må våkne opp før det er for sent. Vær så snill, gi oss et par minutter til.

Mennesker på flukt trenger ikke Black Friday. Ikke kloden vår heller!

Dråpen i Havet …

Vi bor i et fredelig hjørne av Europa, vi velter oss i rikdom og overflod, vi handlet til Halloween for millioner av kroner, vi svir av 4 millioner kroner alene, på BLACK FRIDAY, og kommer til å bruke 60 milliarder kroner i desember måned.

Du skal selvsagt ikke gå rundt med dårlig samvittighet, det er ikke det vi ber om, vi ber om at du skal løfte blikket opp og vekk fra nakenbildene på nettet og se virkeligheten. Slik den faktisk utarter seg en kort flytur herfra.

Nakenbildene du ikke vil se ...
Far og datter (2) druknet i elven Rio Grande Foto: Julia Le Duc 

Vi burde ha råd til å gi våre felles europeiske venner den oppmerksomheten de fortjener i den krisen den befinner seg i. Dessverre er det ingen bedring i vente. Heller tvert i mot.

Nakenbildene du ikke vil se …

Burde vi ikke ha råd til å tenke på flyktningene som drukner i hopetall på vei til en trygg hav, på flukt fra krig og terror. Må vi oppleve slike bilder vi har sett alt for ofte de siste årene? Hvorfor er nakenbilder populært når vi har slik forhold i Europa?

Hva gikk galt på veien? Når ble vi en gjeng med egoister her i landet?

Dette er faktisk nakenbildene du ikke vil se. Druknede barn på desperat flukt med sine døde foreldre ved sin side. Bildene er så sterke og groteske at de publiseres som ren propaganda for emigrantene som ikke finner trygghet noe sted. Heldigvis finnes det hederlige, norske unntak.

Nakenbildene du ikke vil se ...
Aylan Kurdi (3) Bodrum, Tyrkia 2. september 2015
Nakenbildene du ikke vil se ...

Vi bør stoppe opp og søke etter nakenbilder og se på de ekte bildene, i noen sekunder. La Insta og Facebook være i fred – ta det faktiske Europa i øyesyn. Derfor har vi ett eneste ønske fra deg i dag.

Målsetningen til organisasjoner, Dråpen i Havet, ønsker å samle inn 4 millioner kroner, 1 promille av det beløpet som vi nordmenn forventes å bruke på Black Friday, 4 milliarder kroner – til flyktninger i Hellas som ikke har mer enn det de står og går i og disse menneskene skal sove i telt i en flyktningeleir i jula.

Dråpen i Havet har som formål å yte støtte til mennesker på flukt, samt å spre informasjon om flyktninger og migranters livssituasjon. Der det er aktuelt vil hovedfokuset rettes mot å hjelpe barn og deres mødre. Dråpen i Havet ble stiftet september 2015, og har siden oppstarten koordinert flere enn 6500 frivillige hjelpearbeidere til Hellas, der behovet for hjelp er stort.

Dråpen i havet

Hellas har blitt transitlandet framfor noen, som er siste stoppested for mange flytninger som ikke vet hvilken skjebne de går i møte. Om de skal reise videre i usikre fartøyer organisert av kriminelle bakmenn som ser sin mulighet til å tjene penger på deres elendighet.

Det er drøyt fire år siden en hel verden ble rystet av den lille gutten, Aylan Kurdi, var skylt i land på strand i Tyrkia. Siden da har lite eller ingenting endret seg. Heldigvis har den norske organisasjonen Dråpen i Havet jobbet siden 2015 for at flyktinger, særlig i Europa skal få en bedre hverdag.

Vi synes vi skal bli berørt av bildene som publiseres i denne artikkelen og forstå at dette er uskyldige mennesker på flukt, det kunne ha vært deg eller ditt barn i vannet. Druknet på flukt.

Vi må tørre å ta sjokket og bildene innover oss. Se på bildene engang til å plukk ut det barnet du vil avse til en livsfarlig reise over åpent hav.

Flere vil omkomme på havet, drukne i jakten på trygghet. Kvinner og barn. Hver eneste dag. Resten av året. Har vi råd til å hjelpe? Vil du hjelpe?

Gi et par kroner til denne innsamlingsaksjonen, før flyktninger på flukt. Om du føler du kan. Mennesker på flukt trenger hjelp, og de trenger den nå. Tusen takk!

Kilde: Dråpen i Havet

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Handler du deg til fant – til jul?

Handler du deg til fant - til jul? Endel nordmenn bruker kredittkortet til å handle til jul. Både klær til...

Lukk