Privatlivets fred forsvinner i det øyeblikket du er en kjendis, noen ønsker å bli tatt bilde av hele tiden, andre kler av seg eller gjør andre desperate ting for å komme i media. Noen med vekslende hell.

For noen er all PR også god PR.

 

Imogen Thomas Foto: thesun.co.uk

 

Den smekre 28 åringen som er tidligere miss Wales, og deltager i British Big Brother, har gjort alt hun kan for å fortelle om at hun har kapret den mest kjente og kanskje beste spiller for Wales gjennom tidene mr. Ryan Giggs. Selveste slangen i paradis her altså.

Glamourmodellens medierådgiver benekter at 28-åringen var ute etter å skaffe seg publisitet på bakgrunn av affæren hun skal ha hatt med Manchester United-spilleren.

Når en kjendis er utro eller har en flørt med noen han kanskje ikke burde, så er media der og slår dette stort opp. Hadde det vært deg eller meg, så vill det selvsagt ikke blitt annonsert noe sted.

Hva er en kjendis, og når er du pr definisjon en kjent person? Er det når 2 av 10 kjenner deg igjen, eller kanskje 8 av 10?

I fra Store Norske 1968 står det: «kjendis, kjent person; person som «alle» vet hvem er (især pga. hyppig omtale i massemediene); berømthet.»

Vel, Ryan Giggs, den største av dem alle. Manchester United. Mr. Gentleman, og den spilleren i England som er mest respektert av alle andre spiller, og andre lags fan. Tatt med buksene ned, og prøvde å stanse avsløringene i media.

Hva har media med hva Mr Giggs gjør på fritiden? Han kan vel ligge med hvem han vil han. Eller er en kjendis fritt vilt 24 timer i døgnet?

Alle skjønner at en utro- historie med Giggs i en av rollene som hovedperson vil selge aviser og blader og være på alles lepper så lenge historien fortsetter.

Mr. Ryan Giggs Foto: flickr.com

 I det siste har det florert med nakne, eller halvnakne kjendiser i stadig fler nettspalter og aviser.

– Artistene Lene Nystrøm og Tone Damli, kunstneren Marianne Aulie, golfspiller Tutta, programlederen Katariana Flatland, designer og skuespiller Jenny Skavlan og mange fler mer eller mindre kjente navn, velger å stille seg opp med lite eller ingen tekstiler.

Utelukkende for den gode sak. Nemlig å få publisitet.

– Lindsay Lohan, Kim Kardashian og Rihanna er andre velkjente navn som liker å vise seg fram. De trenger ikke å kle av seg for å få spaltemeter eller bli mer kjent. De bare kler av seg allikevel.

Hva så? Hadde jeg nær sagt. Så lenge det blir gjort innenfor skikkelige og dannede rammer så er det vel ok?

Eller er det egentlig det?

De som stiller opp på slikt gjør det jo fordi de er stolt av seg selv og kroppen sin må man gå ut i fra.

Lene Nystrøm (40) Foto: 730.no

– Å spille på sex og vise hud er ikke noe nytt fenomen selvsagt. Dette ble gjort så lenge ordet kjendis har eksistert, og man kan fortsatt finne rimelig vovete bilder av Marilyn Monroe og andre kjente navn som var forut for sin tid med det meste.

Poenget er, kan det bli for mye av det?

Halvnakne kjendiser på stadig flere nettsider og i den kulørte presse må jo gjøre noe med hva vi ser på som viktig, hva vi interesserer oss for. Og hva vi bloggere til slutt velger å skrive om.

Det  er liten tvil om at sex, og sexy kvinner selger godt fortsatt.

Hva mener du? Bør jentene kle på seg elelr er det topp med nakne kvinner i et ellers grått og trist nyhetsbilde?

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Historien om tolleren Josef fortsetter IV

Janne var Josefs eneste store kjærlighet. De gikk i samme klasse fra første til sjette og Josef la merke til...

Nok en sommer er i ferd med å regne bort i Norge og Sverige- Alle vil til syden

Reiseselskapene melder om rekord stor etterspørsel, og stadig stigende priser på syden-restplassene. Det tømmes fort nå, og skal du til...

Lukk