Stadig fler unge, ja og voksne også for så vidt legger ut bilder av seg selv uten en tråd. Så blir det et helvete av en annen verden når Instagram ikke fjerner disse pga at pøbler har misbrukt bildene. 

Det er litt vanskelig å forstå fordi alle som har lagt ut bilder av seg selv, naken- har gjort det for en grunn. For at andre skal se bildene selvsagt. Så snart disse kommer i feile hender så nærmer det seg nesten borgerkrig.

Burde ikke alle som legger ut nakenbilder av seg selv ta det til etterretning, at bildene kan bli misbrukt av andre, hvis de er tilgjengelig på Internett. Verken Instagram, Facebook eller Twitter er noen sikker kilde for at bilder ikke kan bli misbrukt av andre med uærlige hensikter.

Du har selvsagt selv ansvaret for hva du skriver og legger ut på Internett.

I Gøteborg har det vært voldsomme opptøyer de siste dagene etter at noen hadde opprettet en konto på bildetjenesten Instagram hvor de hengte ut og sjikanerte unge jenter.

Politiet har også fått inn anmeldelser fra andre deler av landet, og det dukker stadig opp nye Instagram- og Facebooksider med sjikanerende innhold.

Bildene som noen legger ut på diverse sosiale medier må jo komme fra et sted, bildene er jo ikke tatt i smug. Her er det bilder som brukerne selv har lagt ut på egne profiler, som andre har kopiert og deretter spredt disse videre med obskøn tekst.

Kle på deg, eller slutt å være naiv. Ikke legg ut bilder av deg selv, som du ikke kan stå inne for eller ikke ønsker skal komme i feile hender.

Du kan være både kult, tøff og populær MED klær!

 

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Menn får orgasme ved bruk av sex-leketøy, salget bare øker…

Salget av forskjellige sex-leketøy går rett til værs, og det er salget av artikler til selvsikre menn som vet hva de vil...

Lukk