Dorthe Skappel har som kjent abdisert som «Gullrute-Diva», nå er det «Torsdagkveld fra Nydalen»- duoen Henriette Steenstrup og John Brungot som tar over. Etter 13 år med gull, glitter og majestetiske kjoler så er det en helt annen type programledere og en helt ny stil vi blir vitne til.

TV2 er kjent for å lage god underholdning, dette kan overgå det meste du har sett på TV tidligere.

– Henriette og John er to av Norges mest kjente komikere, og de elsker å vise hud, vell mye hud for mange. Nakenhet er brukt i stort monn på deres eget show, «Torsdagskveld fra Nydalen» (et ræva navn på et TV-program forøvrig) er kjent for å vise mye nakenhet, der også Morten Ramm har vært med på å vise hvordan han så ut da han kom til verden.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3feCCQQQk9Q[/youtube]

«Gullruten» er TV-bransjens «Oscar» der alt som kan krype og gå er tilstede i Grieghallen i Bergen. Her gjelder det å se og bli sett. Jan Thomas har allerede gjort klar terningene i god tid før den røde løperen trilles ut. De aller fleste TV-personligheter er på årets «Gullruten», både A, B og C kjendiser kjenner sin besøkelsestid når bransjens egne skal hedres.

– Husk at det ikke er TV2s eget show alene, det er program fra alle genre i fra kanaler du kjenner godt som er vurdert. NRK, TV-Norge, TV3 og TV2. Utmerkelsen deles ut av stiftelsen Gullruten som ble opprettet av Norsk film og TV-produsenters forening i 1998. Nominering og juryering styres av Gullrutekomiteen som består av medlemmer fra Norske film-og TV-produsenters forening og de nevnte TV-kanalene.

For de som ikke har fått innbydelse, og det er nok veldig mange- så er ikke festen helt den samme fra TV-kroken. En unik mulighet til å stikke seg ut og «bli enda mer kjent» med førsteside oppslag i søndags-tabloidene, koste hva det koste vil. All reklame er som kjent god reklame.

I følge TV2 som skal sende showet live, har Steensrup tre kjoler hengende klare, og bedyrer at det ikke blir noen nakenhet for hennes del.

Om du velger å tro på den påstanden blir helt opp til deg.

Showet går på TV2 11.mai og begynner kl 20.00, kanskje ditt favorittprogram vinner?

«Tangeruddampen» er min favoritt!

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Blir dette din siste mai?

Du tenker kanskje ikke over hvor skjørt livet er? Tenker du noen ganger over konsekvensene av dine egne handlinger, og...

Nøgne Ø- et produkt av velvære og kvalitet

Om du har valgt å smake på din Bayer et sted i Danmark, Belgia eller Tyskland, så har du helt...

Lukk