Sexy kvinner har tirret menn gjennom hundrevis av år. Men det er kun de siste 80-100 år det har vært bevisst for kvinner å spille på sex. De fleste liker å vise seg fram for sin partner, elsker og andre som ser henne.

Helt naken er hun vakker, men med riktig undertøy blir hun også sexy.

– Kvinner og menn i alle aldre liker oppmerksomhet fra andre. Det får nesten alle kvinner som tør å by på seg selv. Paradoksalt nok, er det like mange kvinner som ser på andre kvinner som menn, spesielt om hun har noe å komme med. Blikket, måten hun går på, eller hvordan hun er kledd.

Menn som vet å kjenne sine egne drifter, vet også å tilfredsstille sine behov. Sexy undertøy er det bare menn med stor selvtillit som tør å kjøpe til sin kvinne, de fleste sender med henne VISA-kortet, så kun han handle selv, til glede for dem begge.

Curves and Shades.

Andras Pfaff via Compfight

Menn har jaktet på kvinner så lenge det har vært mennesker på kloden. Til å begynne med tok han den han likte best, på brutalt vis, heldigvis har tidene forandret seg. Nå er det faktisk like viktig hva kvinnen selv ønsker, som mannens grådige lyst og begjær.

Norske menn har en egen evne til å bli en dott, en tøffelhelt uten egne meninger som dilter etter sin partner der hun bestemmer det meste. Ikke alle, men noen menn har liten eller ingen ryggrad. Kjenner du deg igjen?

– Vår fantasi er et viktig redskap i jakten på den perfekte daten, den perfekte sexen og den perfekte orgasmen. Den gir oss uendelig muligheter og et godt bevis på at sexy undertøy, som ikke avslører alt, er mer spennende enn en helt naken kvinne. Enig?

– Å ta nakenbilder av seg selv og eller sin partner kan være pirrende å gjøre og ha i sitt eie. Vær litt obs på hvor du lagrer disse bildene, fordi de lett kan havne i andres hender, som igjen kan publisere disse på nett. Det kan ødelegge mye for deg og deres forhold.

Vær halvnaken så ofte du kan, alene eller sammen med din partner for å holde spenningen og tenningen oppe.

Ved å pynte deg med det fineste du vet, fra innerst til ytterst, gir du deg selv muligheten til å skinne. Ved å handle riktig påvirker du fantasien din, og gjør deg selv attraktiv for andre. Enten du er singel eller i et forhold.

Vær sexy først og fremst for deg selv.

 

Vargas

Tags: lyst, naken, orgasme, Tenning, undertøy

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Du dør, hvilke konsekvenser vil det få for dine nærmeste?

Du vet du skal dø engang, ikke sant? Alle mennesker skal dø før eller siden. Noen dør i dag, andre...

Nå kommer sprengkulda til Sør Norge!

Trodde du vinteren var over, enda vi skriver februar? Tro om igjen. Nå kommer Kong vinter også til de sørligste...

Lukk