Jeg blir mannevond når utstyre svikter! Jeg får svettetokter, rødeprikker over hele kroppen og desperate skjelvinger. Jeg takler det forferdelig dårlig, og blir både sur og tverr mot alle rundt meg! Feks så gikk det minst en hel uke før vi hadde Internett tilgang og TV signaler når vi flyttet inn på ny adresse. Det var nesten ikke til å holde ut!

Ikke bare fordi jeg er avhengig av alle reality serier eller må blogge minst 4 innlegg på dag, neida det går fint det, det er det forferdelige maset om hvorfor det ikke virker og hva har JEG tenkt å gjøre med det? Det er jo ikke min feil! Jeg prøver å forklare i rolige toner om grunnen til elendigheten men da blir jeg sett rart på og det himles med øyne og både ene og det andre. Dust, får jeg slengt etter meg i tillegg!

Er det rart en fattig stakkar blir tynn i hyssingen, og må kaste innpå et par valium før teknologien er på min side igjen.

Jeg mener alle fedre har rett til å få gjøre som han vil i eget hjem inkl å ta hånd om alt elektronisk utstyr og behandling av disse, da han er mannen i huset og har mest peil, eller?

Uansett, det er jo bra at det kun er det elektroniske og ikke det biologiske utstyret som svikter oftest…

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Hvilken side symapatiserer du med?

[polldaddy poll=3307120] Hvilken side er du på i konflikten mellom det palestinke folket og Israel? http://www.vg.no/nyheter/utenriks/midtosten/artikkel.php?artid=10001071 Jeg mener det ikke...

Boikott Israel nå!

Noe må gjøres og det nå! Boikott Israel!!. Og ikke la de slippe unna med sin rå og brutale oppførsel mot...

Lukk