Når barnet ditt plutselig forsvinner sporløst fordi du er uoppmerksom et øyeblikk, settes sjokket inn. Da kan det verste ha skjedd. Det gjorde det for en skrekkslagen mor i Berlin nylig, men kun et kort øyeblikk. Heldigvis var årvåkne vitner oppmerksomme på en 44-åring som tok kvinnens to åring i hånden og gikk ut av parken. Deretter opp på sin skuldre og forlot lekeparken i den tyske byen. Barnet gjorde ikke anskrik.

Søndag ettermiddag var en mor på 27 år og hennes to år gamle datter i den lokale parken slik de pleide. Moren var et lite øyeblikk uoppmerksom og to-åringen ble borte for henne. Alle foreldre kan se for seg et slikt scenario, kjenne på skrekken, lammelsen og tankene som farer. Når barnet ditt plutselig forsvinner sporløst, får du mange kaotiske tanker i hodet.

Sjokket

Hva kan ha hendt? En ulykke, en bevisst og villet handling fra noen som ikke vil barnet det beste, eller har hun bare løpt etter andre lekende barn? Det behøver ikke alltid å være det mest sjokkerende, det aller verste, med en dødelig utgang. Men dessverre kan det være ondsinnede mennesker som vil ta ditt barn om du ikke følget godt nok med. Det tar bare få sekunder.

I Berlin på søndag var det en full 44-åringen som valgte å vippe barnet opp på skuldrene sine og ville forlate parken. Heldigvis ble den handlingen oppdaget, mannen ble konfrontert med hendelsen og i tillegg filmet. Mannen ble tvunget til å gå tilbake til moren med barnet som allerede var i sjokk over ar datteren var borte fra henne.

Politiet ble kontaktet, en blodprøve viste at mannen var beruset og sinnsforvirret. Uten tidligere rulleblad som knyttet ham til å ville skade barnet. Men det var det ingen som visste – når kidnappingen fant sted. Mannen ble tilfeldigvis tatt på fersk gjerning, med barnet på skuldrene. Dette kunne ha vært en kriminell med bakgrunn i en grotesk bransje, som foregår over hele kloden.

Når barnet ditt plutselig forsvinner sporløst
Kidnappingsforsøk Foto: Newsflash

He was known to officers and has mental illnesses, Bild reported, but is not a known paedophile or sex offender.

Bild/ Dailymail

Madeleine McCann

Vi har hørt skrekkhistorien om Madeleine McCann som forsvant 3. mai 2007 på ferie i Portugal med sine foreldre. Vi har hørt andre historier om barn som forsvinner sporløst. Noen blir funnet i live, andre kidnappet av en av foreldrene og ført ut av landet. Det skjer heldigvis svært sjeldent at barn blir kidnappet i Norge, men det betyr ikke at det ikke kan skje – også her.

Lest? Når skolene stenges øker overgrep mot barn

Alle foreldres skrekk, er å miste et barn uten å vite hva som kan ha skjedd. Spesielt om det er utendørs fordi da er flukt-mulighetene uendelige. I en park, i et kjøpesenter eller ved en lekeplass. Pedofile nettverk jakter uskyldige barn over hele verden, om disse kriminelle opptrer i Norge, kan man altså ikke se bort fra.

Hvert eneste uskyldige individ, bør åpenbart slippe å bli utsatt for kidnapping, hver eneste familie som opplever et slikt mareritt, og kanskje får aldri se barna sin igjen – får livene sine ødelagt. Det får selvsagt de barna som rammes også. Når barnet ditt plutselig forsvinner sporløst, og du står sjokkert tilbake uten å hvite hvordan – kan det være for sent.

Pedofile overgripere

Del innlegget og gjør så mange som mulig oppmerksom på, at det tar kun et par sekunder å stjele et barn. Ingen foreldre ønsker en slik skjebne for sine barn. Hva hadde du gjort, som en mor eller far, om din sønn eller datter ble stjålet eller kidnappet – rett foran øynene på deg?

Om vitne i Berlin nylig, ikke hadde observert mannen som tok tak i den lille to-åringen og leide ham ut av parken, hva kunne ha skjedd? Det vil vi helst ikke vite så mye om. Denne historien endte tross alt godt, enda moren til barnet fikk seg en støkk. Det er nemlig på samme måte reelle kidnappinger av småbarn foregår.

Har du noen barn å miste til mentalt forstyrrende menn eller organiserte kriminelle som ønsker å bruke barnet?

Kidnappede barn kan bli brukt på verst mulig måte, solgt til pedofile nettverk til bruk i barneporno-industrien? Om du tror at dette ikke kan skje eller forekomme i Norge – er du naiv. Når barnet ditt plutselig forsvinner sporløst er det det siste du ønsker, at det er kidnappet. Du kan risikere å aldri se barnet igjen. Kan du kjenne på den uvirkelige følelsen?

Der det finnes barn, kan det finnes pedofile overgripere. Du har ansvaret for at ditt barn holdes trygt – alltid.

Del, del, del!

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Slik varer pengene gjennom sommerferien

Slik varer pengene gjennom sommerferien om du ikke oppfører deg som en full sjømann. En full sjømann en gang i...

Lukk