NRK har gjennom hele høsten, brukt vitenskaplige metoder, for å se om det kunne løse en kvinnes vei til kjærligheten. Nå kan du bli den neste, som finner den rette via tester, du før aldri har sett maken til. 

Søknadsskjema finner du her!

Maren Ringnes Rogstad var kvinnen som var testens hovedperson i realityserien «Når kjemien stemmer» på NRK.

Gjennom en rekke vitenskapelige tester, skulle Maren lukte, snakke, smake og høre seg til den rette. Testene hadde også en rekke praktiske oppgaver som de sju beilerne skulle utføre etter beste evne. Her ble de nådeløst luket ut, én etter én.

a1tgep8jcqp8-i8ghcbphqm3ssaptmhvm3jeh1tzqe9w

Deltagerne av «Når kjemien stemmer» Foto: NRK.no

Uansett hvor du leter for å finne den rette, når du står ovenfor en potensiell partner, kommende ektefelle eller kjæreste – kommer alle sansene til sin rett. Kjemien må stemme, ellers kan man gå hvert til sitt, allerede etter første møte.

Er du singel, og vil ‘drite deg ut’ på TV i beste sendetid, da er dette eksperimentet noe for deg.

Lukt og kroppsspråk I seks episoder testes instinktene og de biologiske metodene for partnervalg i praksis. I første episode starter Maren med å lukte seg fram til den beste kandidaten. Senere får hun høre stemmen og bare den, for også der ligger mye informasjon om attraksjon og mandighet. En kroppsspråkekspert avslører små, men viktige beskjeder om attraksjon uten ord. Hvorfor utvider for eksempel kvinnens pupiller seg når mannen snakker om barn? Den kandidaten som har gjort det best sammenlagt i en enkelt-episode, blir kåret til episodevinner og får en fordel og ekstra tid med Maren.

NRK.no

Kun en av deltagerne skal stå igjen som den perfekte match for testpersonen. Om vedkommende går for denne, som vitenskapen har valgt ut for henne, eller om hun velger etter hjerte og magefølelse, ser du i siste episode av «Når kjemien stemmer» på nett-tv.

Du finner alle episodene på NRK.no, om dette tok din nysgjerrighet. I så fall, bør du selvsagt melde deg på selv, allerede i dag. Søknadsfrist er satt til 23. oktober 2016.

Eneste kriterier; du må være fylt 18 år og være singel.

Lykke til!

 

Kilde: NRK.no

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Blogg – slik blir du større og større …

 Blogg - slik blir du større og større. Først av alt vil vi advare alle bloggere om å tro på...

Høstferie – for hvem?

Til tross for sommertemperaturer over store deler av Norge, er det høst i Norge nå. Og mange går til høstferie...

Lukk