På ungdomskolen når man er elev i 8. 9. og 10. klasse så er det nesten ingenting som ikke er flaut-

Tenk om man skiller seg ut på noe vis, og tenk om noen ler av deg?

Jeg kjenner til flere ungdommer som synes det er flaut å gå på do på solen. Og å bæsje på skolens toaletter er helt utelukket. Det er det jo ingen i klassen som gjør!

Asså, jeg er mildt sagt sjokkert! Hva gjør man om man må på do hvis man er på skolen da? Jo man holder seg til man kommer hjem. Punktum. Er det rart det er mange som unge som er opstipert-  http://nn.wikipedia.org/wiki/Obstipasjon og det kan faktisk være veldig farlig. Man skal gå på do minst en gang i døgnet-

Dette er et større problem enn mange foreldre er klar over- Spør om ungdommen i huset er på do regelmeissig, og om de går på do på skolen. De fleste svarer nok nei…..

» Mamma, mamma vet du hva?! I dag var det en gutt som bæsja på skolen!»

OMG! Tenk deg det du!

Det er også flaut å snakke for klassen, og det er flaut om man blir sittende ved siden av den som kanskje ikke er så populær.

Og for ikke å så snakke om merkeklær- Her er det viktig at man har det siste av det siste, ellers kan man bli sett ned på-

Og kanskje det verste, holder man seg ikke tynn så er det ut av gjengen tvert! Det er så flaut at man bare kan dø av det…. Overvektige er jo tette i hode….

Man lærer ikke noe om seg selv før man strekker grenser, og gjør noe som både er skummelt og aller helst flaut. Ungdommer bør ha minst to timer pr uke, på skolen. Der de snakker om hva som er flaut, og hva som skal til for å strekke grensene.

Har du noe du gruer deg for, eller som du synes er flaut på skolen?

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Kan du havne på gata?

  Det finnes faktisk hundrevis av unger uten fast bopel i Norge og de aller fleste bor i Oslo. Lokalpolitikerne...

Endelig fredag!

     FREDAG- ALLES FAVORITT DAG?   Hvilke planer har du i helgen? En deilig weekend på hotell med kjæresten? Eller skal...

Lukk