Utviklingen med å lage spillversjoner i 3D har kommet meget langt på alle plattformer. Det kommer svært godt fram i dette spillet som er av meget god kvalitet.

Noen spill er for barn, andre spiller for store barn. Assassin´s CREED 4 er ikke for de som ikke liker blod. Ikke for det, mange andre spill har langt mer blod enn dette. Allikevel er det noe hårreisende ekkelt med det hele.

Det meste i dette spillet skjer ombord i det som fortoner seg som alle piraters våte drøm.

– Kanskje er det likheten mellom dette spillet og sjørøverfilmer man kan huske fra noen år tilbake, med Jack Sparrow vagt i minnet som får blodet til å fryse til is. Marerittene kan hjemmesøke hvem som helst den dag i dag.

– Dette spillet er et «must» for alle samlere, for de som ikke samler og for alle de som har de tre første i serien. Spill 4 handler om «Edward Kenway» som er bestefar til helten i fra Assassin´s CREED 3. Følger du med så langt?

Du visste kan kanskje ikke at alle spillene i denne serien er fra det virkelige liv? De handler nemlig om Kaptein Edward «Blackbeard» Teach og Charles Vane. Begge innenfor topp 20. på Forbes liste over verdens rikeste pirater.

Vel nå vet du det.

Eller var det kanskje bare en drøm?

Husk at spillet har 18 års aldersgrense.

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Tone Damli vs Burmeister- saken blant de mest omtalte noen gang!

Saken mellom offer og "gjerningsmann" er forsåvidt over for denne gang, men det er verdt å skrive noen ord om...

The Storm is coming…

Om du skulle prøve å forstå hvordan vikingene levde for mange tusen år siden ville du bli overrasket over hvordan...

Lukk