Det å glede andre har en stor betydning for mange mennesker. Det har mobiltelefongiganten Netcom tatt på alvor, og tilbyr 2 kinobilletter til prisen for 1. Like enkelt som det er genialt. 

Du får gleden av å glede noen som kanskje betyr litt ekstra for deg, og du får se en god film, i tillegg å sparer du penger.

Film er som kjent best på kino. 2013 kan bli tidenes filmår, det kan du benytte deg av ved å ta med deg en venn, en kjæreste eller nabo hver eneste tirsdag året i gjennom.

Noen kan kanskje tro at dette er komplisert og vanskelig, det er det ikke. Tvert i mot du gjør kun to enkle ting. Sender en sms og henter billettene på en kino nær deg. Enkelt, ikke sant?

  1. Send SMS med kodeord 2for1 til 1989
  2. Koden du mottar viser du i billettutsalget på din lokale kino


Tilbudet kan benyttes på alle ordinære forestillinger på våre utvalgte kinoer. For å benytte deg av 2for1-tilbudet må du kjøpe en billett til ordinær pris. Tilbudet omfatter ikke direkteoverføringer, konsertopptak og andre spesialarrangementer.

Husk at det alltid er best å være to, også på kino.

Vargas

I samarbeid med Goviral

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Problemer med Bloggen? Nå er hjelpen tilgjengelig, på norsk!

God service legges merke til når du endelig opplever det, og du forteller det ofte rundt middagsbordet, de få gangene...

Mia- Sprengkåt og skinnhellig- Sveriges beste stand up!

I Norge har vi Else Kåss, Sverige har fantastiske Mia. En dame med kjeften på rett sted. Du husker henne...

Lukk