Endelig ser det ut til at alle bloggere i Norge kan kjempe om førsteplassen på en og samme bloggliste. Nettavisen har fått tilslaget på Blogglsiten.no og kan derfor samle all bloggere til et rike!

Toppbloggere i et samlet rike, ære være Nettavisen for det og selvsagt synes mange bloggere at akkurat det er på tide.

– Evig unge, grådige og spekulative “Fotballfrue” får en langt større konkurranse enn tidligere. Vi andre dødelige bloggere har selvsagt en stor fordel med at det er en eier som styrer alle bloggere på en gang fra en og samme plattform.

Endelig skal alle bloggere samles under en paraply. Hvem er egentlig den mest lest bloggeren i Norge?

– Er det Vampus.no? Slett ikke, hun har knapt noen lesere til tross for sterke politiske meninger. Kan det være Ida Wulff? Et godt tips, og en av de veteranene i bloggosfæren. Den flotte Drammens jenta bosatt i Oslo har fortsatt mange lesere, men når ikke toppen.

– Fotballfruen er desperat etter lesere, men havner langt ned på listen om man samler topp bloggerne på et sted. Svenske Blondibella kan etablere seg som norsk blogger på nettet og vil lett lede alle norske lister, uansett hvordan disse ser ut.

– Sjefen sjøl, Gunnar Stavrum er foreløpig eier og daglig leder. Hvor lenge kristiansunderen som har levd det meste av sin tid i Haugesund, har en diger maktposisjon i Norges Nettavis-marked i framtiden er noe usikkert.

Sjefen bor i Oslo, men styrer sin Nettavis med stødig ror og en skarp penn i innlegg etter innlegg, uke etter uke. Stavrum selv har en av Norges meste leste og viktigste blogger i Norge.

– Mediehuset Nettavisen eier fra før av blant annet magasinene Side 2 og Side 3, avisen Nettavisen og blogglisten.no. Det betyr at våre bloggere nå for eksempel vil ha mulighet til å få innlegg vist på forsidene til Side2, Side 3 og Nettavisen.

– Som selvstendig blogger bør du sjekke hvilke avtaler som gjelder for deg og din avtale med din egen plattform. Sannsynlig er du trygg på at du kan skrive det du vil, når du vil, men vær ikke helt overbevist.

– Tross alt er det enorme summer i handelen rundt mediemarked, makt og rettigheter. De fleste avtaler du går innpå er til stor interesse for de som arrangerer det hele. Sørg for å ha kloke folk rundt deg som er villig til å mele din kake når avtaler skal skrives.

Nå har du endelig sjansen til å være den største bloggeren i Norge i lang tid.

Du fortjener det, men nå må du levere gode, kloke og interessante  innlegg daglig for å opprettholde www.vargas12.com som en verdig og lesbar blogg i den nye bloggosfæren.

Eid og drevet av de som ønsker å gjøre det beste for alle som elsker å skrive. Utelukkende en fordel for alle som skriver blogg i Norge.

– Dessverre ser jeg ikke så lyst på situasjonen for de vanlige bloggere med noe mindre leserantall enn de fleste andre. Men Nettavisen som stormakt, vil vi bloggere med noe mindre antall lesere få et problem med å komme opp på toppen.

– Den kampen tror jeg de fleste er villig til å ta. Om du som blogger gir opp som følge av bloggosfæren så har du tapt før du begynner. Er du tøff nok i tryne til å gi ditt beste i alle innlegg du skriver, så vil du vinne aksept også for alle som prøver å lage egen nettside via Blogglisten.no

Ingen er sterkere enn det svakeste ledd, uansett.

Vargas

 

 

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Games of Thrones del III er snart tilgjengelig

Uansett hvilken side du har valgt i kampen mellom de gode og de onde, familien Stark eller familien Lannister. Spenningen stiger...

Lukk