Foto: Vedal.net

 

 

Den eneste seriøse siden vi bloggere kan lovlig bruke for å få sendt våre innlegg via andre nettsider er https://www.twingly.com/

Denne har de fleste Nettaviser nå godt bort i fra. Det er enten Facebook- innlogging eller http://disqus.com/

Her skal det ikke legges inn linker så vidt jeg vet. Jeg har prøvd å finne en bekreftelse på det, men så langt har jeg ikke lykkes. Fint om noen kan bekrefte om det er tillatt å legge til linker gjennom denne siden.

https://www.twingly.com/ er den desidert beste siden man som blogger kan bruke for å «pinge» sine blogg-innlegg til andre nettsider. Da disse nå er fjernet hos både Dagbladet.no og VG.no så er det bare blogglisten.no, bloggurat.net og BLOPP.no som fanger opp bloggere sine blog-poster.

Den som har blogg.no har selvsagt langt flere muligheter, og den som ønsker å bruke sin Facebook- profil kan selvsagt bruke disse. Men hvorfor https://www.twingly.com/ har blitt borte er en gåte, og et stort tap for ivrige bloggere.

De fleste bloggere ønsker å bli lest av så mange som mulig, og det er for leserne man skriver. Når mulighetene til å bli lest av så mange som mulig så er det kanskje mange bloggere som lar være å skrive så ofte som før.

– Jeg har ikke tenkt å gi opp, men jeg ser store begrensninger med at Twingly nå er fjernet. Skriver man om aktuelle tema, nyheter, og annet som har tidsbegrensninger så er det viktig å komme raskt ut til leserne. Det er ikke så lett når man ikke har noe sted å levere blog-posten.

Har du lagt merke til den store endringen på de fleste nettaviser?

 

Vargas

 

 


Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Indrefilet av svin med delikatesse-poteter

Enkelt og godt- her er det du trenger til to personer 1 Svin Indrefilet ca 600 gram 1 pk bacon...

Yngre menn tenner på eldre damer

Hva kommer det av at mange yngre menn tenner på langt eldre og modne kvinner? Det er ingen hemmelighet at...

Lukk