Blodspor og dermed DNA av Sigrid er funnet i Campingvogna til mannen som kalte seg (sensurert)  på den nå nedlagte Facebook profilen. Alt tyder på at han har noe med Sigrids dødsfall å gjøre. 

Sigrid ble funnet dopet og drept like ved skogholtet ved Tømteveien i Kolbotn, 16 km fra den siktede 37 åringens campingvogn, 4. september etter å ha vært savnet i en måned.

Den siktede sitter fortsatt i varetekt, og er ikke dømt for drapet, dette nye funnet kan være med på å få en ny utvikling i denne forferdelige drapssaken som rystet Norge i sommer.

Sigrids nærmeste familie har opplevd smerten ved å miste et barn allerede. De fikk mye trøst i tiden etter 22. juli da Fredrik Lund Schjetne (18) ble drept på Utøya. Fredrik var Sigrids søskenbarn.

Samholdet, engasjementet, letemannskaper i hundretall, og trøsten etter at også Sigrid ble drept er rørende i seg selv. Det gir uansett ikke Sigrid livet tilbake.

– Forfatteren og journalisten Hilde Sandvik skrev en kronikk etter at Sigrid ble funnet drept. “Att døda ett barn” er selve fasiten på hva det norske folk må føle nå. Les hennes rørende og sterke kronikk her.

– Ingen bør få oppleve det Sigrid Giskegjerde Schjetne og hennes foreldre og øvrige familie måtte gjennomgå denne sommeren. Alle foreldres største mareritt var et faktum da Sigrid ble funnet.

– I et skogholt ikke langt hjemmefra ble dere kjære datter funnet. Hun kommer aldri tilbake.  Denne jula blir ikke den samme som før hos Sigrids familie, en seng, en stol et hjem har en person for lite. For alltid.

Ved fler anledninger har det vært forsøk på kidnapping av unge jenter og gutter rundt om i hele Norge. Mye tyder på at Sigrid-saken setter folk på ideer om å gjøre noe i nærheten av det som ser ut til å ha skjedd med Sigrid.

For de som har slike planer er det en ting å si. Du vil bli tatt, før eller senere. Garantert.

For de som har planer om å utføre en frihetsberøvelse som en fleip for å skremme, så er det viktig å minne om at det kan føre til flere års fengsel.

La norske ungdommer være i fred, vi har ingen fler å miste.

– For den siktede i Sigrid-saken ser situasjonen meget alvorlig ut, han er ikke dømt, men med et så klokkeklart bevis som et DNA er, vil det være rart om det ikke kom en tilståelse innen rimelig tid.

Er du ung og engstelig og går ofte alene, snakk med noen på telefon til du er hjemme eller på et trygt sted. Dessverre går det fortsatt svært mange mennesker løs med onde hensikter.

Om mulig, går sammen med andre og unngå mørklagte steder. Dessverre er sannsynligheten stor for at noe lignende vil skje i Norge igjen.

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Carly Rae Jepsen- opptrer på alle Bieber konsertene i Norge

Som de aller fleste "Beliebers" vet, kommer Justin til Norge i april. - Det som er nytt er veldig hyggelig for alle...

Petter Northug og Marit Bjørgen er favoritter til å vinne Tour de Ski

Med en enorm service-buss med eget massasjerom og flest fans av alle i ski sirkuset, skal Petter endelige gå til...

Lukk