Mike Ashley, utvilsomt en av Premier Leagues mest kontroversielle klubb-eiere, er i ferd med å kjøre den tradisjonsrike klubben i grøfta. Uten å bry seg nevneverdig, tilsynelatende.

Mange har sterke meninger om den styrtrike finansmannen, blant annet at han skal med vilje tappe klubben for penger i stedet for å invester i framtidig sportslig suksess. Onde tunger påstår også at han skal være villig til å selge klubben, uansett bud.

«The Magpies,» skjærene – har blitt gjort til latter på hele ball-øya gjennom flere sesonger, der kontroversielle avgjørelser fra eier Ashley har blitt dagligdags. Til stor ergrelse hos den trofaste fansen.

1000px-StJamesParkPanorama Foto: Ærverdige St. James’ Park, kan være arene for et lag i Championship neste sesong Foto: Wikipedia.org

Antall managere på imponerende St.James’ Park i Nord-England er et sørgelig skue de siste årene, i hvertfall hva resultater angår. Ingen har hatt nevneverdig suksess, siden Kevin Keegan var nær ved å ta seriemesterskapet fra Manchester etter å ha ledet Premier League med 10 poeng i 1996.

Men tapte alt helt på slutten av sesongen.

Det var i denne perioden den tidligere Liverpool-legenden hadde et nervøst sammenbrudd på SKY-sports. Siden har ikke mindre enn 18 forskjellige managere forsøkt seg siden Kevin Keegan trakk seg i 1997.

 

newcastle united CHELSEA FOOTBALL CLUB 1973

travelswiss via Compfight

– Siden den gang har managere kommet og gått, til stor frustrasjon hos Englands mest lidenskapelige fans. Mer enn 55.000 tilskuere strømmer til stadion, for hver enste hjemmekamp. Til tross for at Newcastle’s siste trofé ble vunnet i 2010, da de vant Championship og rykket opp til Premier League, er det alltid helt fullt på alle hjemmekamper, uansett motstand.

Hvis Newcastle taper for West Ham hjemme, og Hull vinner sin hjemmekamp mot Manchester United, større under har skjedd i fotball-historien, rykker Newcastle ned i fra Premier League. Noe som vil være en fullstendig katastrofe for den fotball-gale byen i Nord. Så brutal er verdens mest populære sport.

Den nåværende manager, John Carver- Alan Pardews assistent, uttalte nylig, etter å tapt fire kamper på rad, at han utvilsomt var Englands beste manager. Han forlangte å bli trodd på den påstanden.

– Eier Mike Ashley lever i sin lille verden, og skal etter ryktene i Nord, arrangere en storstil fest for klubbens direktører og ledelse, der de blant annet skal spille fotball på St.James’ Park, med påfølgende middag og åpen bar. Uansett sportslig resultat. Å beholde plassen i Premier League er verdt ca 1 milliard kroner.

Flere nyheter vi tar med på sesongens siste Premier League-dag:

  •  Slaven Bilic tar over West Ham i sommer, etter at Big Sam Allardyce får sparken som manager ved sesongslutt.
  • Raheme Sterling starter ikke kampen for Liverpool mot Stoke, etter å ha satt seg selv til salgs.
  • Burnley og QPR er allerede klare for nedrykk, Chelsea vant Premier League fem serierunder før slutt.
  • Bournemouth og Watford er klare for Premier League etter opprykk fra Championship.
  • Play Off-finalen, for opprykk til Premier League – som er verdt ca £120 millioner kroner for vinneren, går mellom Middlesbrough og Norwich, kampen spilles mandag 25. mai, på Wembley, kl 1600 norsk tid.

Vi lover å følge trasfer-vinduet gjennom hele sommeren, fra rykter før 1. juli, og faktiske overganger som skjer etter at overgangsvinduet åpner. Alt du behøver å gjøre, er å logge deg inn på vargas12.coms egen Facebook-side, for å få det aller siste rundt overganger til og fra England.

 

Kilde:Dailymail.co.uk

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Sexy rumper har aldri vært større!

Sexy rumper har aldri vært større! Ekspertene som uttaler seg om hvordan en sexy rumpe skal se ut, mener å...

Ikke slå julenissen!

Ikke slå julenissen! Julenissen er som de fleste vet en snill fyr, og som fortjener all honnør for det han gjør for...

Lukk