[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=N1wg9jyvfN0[/youtube]

– Jeg mener venner har stor betydning i menneskers liv. Og gode venner skal man ta godt vare på. Er det venner du får tidlig i livet så følger de deg gjerne gjennom livet. Det er der man kan skille mellom gode og mindre gode venner. Hvis de er der for deg når du trenger en venn. Det gjør de fleste av oss, i løpet av livet.

Er du en god venn for noen?

Man kan si til en venn. «Gi meg beskjed om jeg skal hjelpe deg med noe, så stiller jeg opp». Det er de beste vennene som gjør det. De mindre gode vennene finner kanskje en unnskyldning for å slippe unna.

– Jenter har venninner og gutter har kompiser. Betydningen er den samme, men jenter er kanskje flinkere til å snakke om følelser enn det gutta er. Bortsett fra det så er det veldig likt. Gutter kan selvsagt ha jenter som venner og omvendt det har heller ikke nevneverdig betydning. Vær smart, gi uttrykk for hvor stor betydning de gode vennene har for deg, til de det gjelder.

Alle liker positive tilbakemeldinger. Si at du er oppriktig glad i vedkommende.

– Venner har enorm betydning i de flestes liv, velg riktige venner, og de du kan stole på. Det er stor sjanse for at de vennene du velger på ungdomskolen blir dine venner i mange år, og kanskje hele livet. Det er selvsagt opp til deg også, hvor god venn du velger å være…

En fyr som blir kalt «The Boss» har noen venner som også er endel av bandet hans kalt  «The E Street Band»-

Denne låten «If I Should Fall Behind» har en tekst som har større betydning enn andre…

Ta vare på vennene dine!

VargasTranslate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Samarbeidsproblemer på jobben?

  Hvilken rettigheter har du om du kommer i den situasjonen at du ikke greier å samarbeide med dine kollegaer?...

Ikke i kveld kjære- jeg er for tykk

  Så mange som 52% av britiske kvinner bruker sin egen fedme som årsak til å ikke kunne ha sex med partneren...

Lukk