Norges mest spennende Youtubere, The FML Show, runder 34.000 faste følgere i disse dager, duoen er i ferd med å etablere seg blant de mest populære underholderne i landet. Ferdes du på YouTube, kan du nesten ikke ha unngått å møte dem.

Glem podkastene, det er fortsatt YouTube som gjeler folkens.

Små-gærne Fredrik og hissige Marthe danner duoen som har kapret like mange følgere som en middels stor norsk by, på ca ett år som Youtubere. Hvor langt duoen har tenkt å komme vet vi ikke, men populariteten er enorm. Den dyktige duoen har funnet sin nisje.

34.000 følgere er unikt på så kort tid. Men det er først og fremst en bragd siden antall følgere fortsetter å stige, svært raskt. Innen jul har The FML Show 40.000 følgere, som igjen betyr at de har etablert i blant eliten av norske Youtubere.

Senest nå i påsken, kunne du se The FML Show i NRKs FlippKlipps #Påskekamp”, der Marthe og Fredrik konkurrerte med likesinnede. Galskapen som utspinner seg er neste ikke til å tro, men spennende blir det. Vi anbefaler at du tar en titt og har derfor publisert første episode her.

Nok en rekord for The FML Show
Fredrik og Marthe, best kjent som The FML Show Foto: The FML Show

Det er mange unge sin store drøm å bli populær på YouTube, men det er lettere sagt enn gjort. Nitidig arbeid, redigering, filming, testing, feiling og publisering er ingen selvfølge for suksess. Man skal treffe riktig for å bli likt. Det er det The FML Show har gjort til gangs. Seerne kommer tilbake, kommenterer og liker videoene, ikke enkeltvis, men alle.

De har allerede etablert seg som en humor-duo, en jente og en gutt, eller dame eller mann, om du spør de selv, som tør å by på seg selv, på godt og vondt. Det er alvor, det er vidde, klokskap, humor, skjønnhet, galskap og ikke minst humør og fansen elsker det.

Nok en rekord for The FML Show, men innen året er omme vil kjæresteparet nå 40.000 faste seere – det vil plassere Marthe og Fredrik helt i toppen av alle norske youtubere.

Man skal ha en kontinuitet i det man driver med, for å lykkes på verdens største videonettsted. YouTube er for alle, men det er ikke alle som lykkes på verken første, andre eller tredje forsøk. Med en god plan, hardt arbeide over tid og med en vilje av stål – har The FML Show etablert seg som et nesten dagligdags innslag for deres seere, med stor suksess.

Vi vet at det vil skje spennende ting i framtiden for duoen, bosatt i Oslo, vi vet det vil skje ting du aldri ville tro på og vi vet at det vil bli spektakulært. Skal Marthe ha tvillinger, skal duoen flytte til Nord-Norge, stemmer det at Fredrik har en bror i USA som står i ledetog med selveste, Donald Trump?

Du ville ikke ha trodd det om du leste det her, derfor lar vi Marthe og Fredrik fortelle deg siste nytt i en av sin mange fantastiske videoer – alt du behøver å gjøre, er å følge The FML Show på YouTube, som 34.000 andre abonnenter så klokelig har gjort.

Når man blar litt tilbake i hva The FML Show har gjort på ett år, skjønner man enklere årsaken til suksessen. De har latt seerne styre hverdagen, både på privaten, latt Instagram styre forholdet en hel dag og byttet liv med deler av kjendis-Norge. Tallenes tale er klare. Den mest populære videoen er vist 153.000 ganger og duoen har mer enn 5,7 millioner avspillinger på YouTube. Det er vilt.

The FML Show er bare i starten av en eventyrlig karriere på YouTube og kanskje i andre sosiale underholdsningskanaler, hva vet vel vi? Men hvorfor ikke bli med på reisen, abonner i dag du også! Pling i bjella.

Om du har spørsmål om The FML Show, bruk kommentarfeltet nedenfor. Vi lover det kommer mer galskap fra Norges nye YouTube-stjerner.

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Trusselbildet mot Norge våren 2019 …

Trusselbildet mot Norge våren 2019. I følge politiets sikkerhetstjeneste, PST, er det ingen overhengende fare for terror mot Norge nå....

Lukk