[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=sftuxbvGwiU[/youtube]

I sommer kommer Ridley Scotts «Alien»-forløper, og det ser meget lovende ut etter teasertrailerne å dømme. «Alle» husker «Alien» filmene med Sigourney Weaver.

– Gøy å se fantastiske Noomi Rapace mestre så forskjellige genre. Hun fikk sitt gjennombrudd med Stieg Larsson trilogien «Millenium» som ble filmatisert. Gjennom tre fantastiske filmer ble vi kjent med Noomi i rollen som Lisbeth Salander.

– «Prometheus» er en helt annen type film enn det Noomi har spilt i så langt. Dette er Sci- Fi og horror på en gang. En genre den sexy svenske superstjernen tar på strak arm og mestrer på sin elegante måte. Akkurat som hun har gjort med alle sine roller etter at hun slo gjennom som den hardt slående hackeren Salander.

Plottet går ut på at en gruppe oppdragsforskere oppdager at livet på jorden ble skapt av vesener fra en annen planet.

– Basert på denne informasjonen drar de ut i verdensrommets mørkeste hjørner for å finne nøkkelen til all menneskelig eksistens, og ender opp i en nådeløs kamp for å redde menneskehetens fremtid.

– Med et stjernespekket cast, en av tidenes mest populære sci-fi-historier i bunn og Ridley Scott ved roret, har denne filmen alle forutsetninger til å innfri. Svaret får vi 20. juni, da er det klart for norsk og svensk premiere.

Med «PROMETHEUS» skaper Ridley Scott en ny banebrytende mytologi.

Ble du skremt av «Alien» filmene så bør du på KID å kjøpe en haug med nye puter innen  20. juni, da er det klart for norsk premiere.

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=N0WUpsErUBA[/youtube]

Vargas

Kilde

Filmweb.no

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Paradise Hotel- nye mennesker inn skaper sjalusi og konflikter…

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=IudRX1s8kPc[/youtube] En ny gutt sjekker inn som aktmodell. Jentene syns han har fin kropp, mens guttene får hetta og det...

Tungekyss i kåthetens tegn ender med fingerpuling

Det er på våren det skjer. Voksne, eldre eller ny-forelskede ungdommer. Møter hverandre så ofte som mulig for å kjenne hud mot...

Lukk