Nora Mørk-bildene delt i håndballmiljøet. Hele Nora Mørks nærmeste familie er direkte oppgitt og fryktelig lei seg, over nyhetene om hackede bilder florer i håndballmiljøet.

Nora selv er rasende og truer med å trekke seg fra landslaget. 

Det var rett før EM i Tyskland at bomben sprang.  Nora Mørk gråt fortvilet på TV2, fordi hennes mobil var stjålet og private bilder delt via sosiale medier. Nora Mørk truet med politianmeldelse for alle som delte hennes bilder.

Nora Mørk-bildene delt i håndballmiljøet
Nora Mørk, verdens beste håndballspiller Foto: Wikimedia Commons

Nå, noen uker senere, viser det seg at flere i hennes eget miljø har ikke bare hatt bildene i sitt eie, men også delt bildene videre. Hos herrelandslaget skal flere av spillerne være i besittelse av bilde(ne) i følge VG.no.

Herrelandslaget i håndball, spiller som kjent EM i Kroatia, hvor Norge er blant favorittene. At Noras bilder kommer på agendaen, nok en gang, der spillere fra landslaget skal være involvert, er selvsagt dårlig timing. Det driter selvsagt Nora Mørk i, og det med rette. Idrett er svært lite viktig, når livet ligger i ruiner, slik det må oppleves for Mora mørk nå.

Når Nora Mørk-bildene deles i håndballmiljøet, er det en uskyldige greie for noen, en personlig krise for kvinnen det gjelder. Det burde håndballgutts ha forstått og slettet bildene.

Nora føler seg dolket i ryggen av sine egne og sier til VG at hun trodde det var de, hennes egne som skulle passe på henne, når slike ting skjedde. Landslagssjefen til håndballjentene, Thorir Hergeirsson beklager situasjon og sier det er dypt beklagelig.

– Forbundet har fått beskjed om at jeg vurderer fremtiden min på landslaget. Jeg vet ikke om jeg vil være en del av et forbund som verner mer om kolleger som bedriver seksuell trakassering enn meg selv, sier Mørk til VG.

Nora Mørk

Trener for landslagssjef for Norge, Christian Berge vil ikke si så mye om situasjon, til tross for å bli pepret med spørsmål om Nora Mørks frarøvede bilder. Berge fortalte til media at det er en sak om må diskuteres innad i spillergruppa.

Håndballforbundet med president Kåre Geir Lio i spissen, har sendt en skriftlig beklagelse til Nora Mørk, som igjen ble gjengitt i Dagbladet i dag. Men noen mer offentlig beklagelse, slik Nora Mørk ønsker seg, kommer ikke, ifølge håndballpresidenten.

Nora Mørk har bedt om å få dekket utgifter til advokat fra forbundet i denne kompliserte saken, noe forbundet har avvist. Til tross for denne moderate støtten, er Nora Mørk lite tilfreds med hvordan ledelsen i Norges håndballforbund har håndtert hennes mareritt.

En beklagelse er mottatt, men det er for lite støtte, når det ikke tas på mer alvor enn at det er holdt et fellesmøte om saken. «Stå på Nora» skal ha vært overskriften på forbundet brev.

Therese Johaug får til sammenligning, gjennom skiforbundet, dekket utgifter på flere millioner kroner til advokat-honorar i sin sak etter dopingavsløringen.

Se ikke bort fra at Nora Mørks bilder havner i den e-post, på Facebook eller på din telefon. Da bør du være voksen nok til å gjøre som rettmessig eier av bildene ønsker, nemlig å slette dem.

Skulle Nora Mørk velge å gjøre alvor av truslene om å legge opp som håndballspiller, vil det ikke være fordi forbundet gjorde alt de kunne for å støtte en av de viktigste og beste håndballspillerne gjennom tidene for Norge.

Kilde VG.no

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Forfatteren, deg!

Forfatteren, deg! Du har kjent det i magen i flere år nå, du har fortsatt å drømme om det å...

Aubameyang og Ronaldo til Premier League?

Overgangsvinduet er vidåpent til 3. februar, det betyr store muligheter for alle lag å gjøre endringer. Noen lag behøver mer...

Lukk