Nora Mørk – ferdig med Norge? Etter en lang feide med det norske håndballandslagets ledelse, kan Nora Mørk ha kastet sin siste håndball for Norge.

Konflikten er i følge TV2 fastlåst, og det er ingen kontakt mellom partene. Nora Mørk har gitt klar beskjed om at hun ønsker en offisiell beklagelse, for at hennes stjålne nakenbilder ble sendt på omgang hos deler av herrelandslagets spillere.

Spillerne på sin side hos herrelandslaget, benekter tilfellet og har bedyret sin uskyld. Noras bilder ble sendt hos noen få spillere via e-post, for deretter å bli slettet.

NHF har valgt å ikke støtte Nora Mørk økonomisk, blant annet for juridisk hjelp til å stoppe bildene som har florert på nettet, og som fortsatt skal være i omløp. For få dager siden, ble Noras bilder publisert på flere øst-europeiske nettsteder. Disse skylte på at de trodde at bildene var hentet fra Instagram, men er nå fjernet etter massivt press fra Noras advokat, John Christian Elden.

Nora Mørk – ferdig med Norge?

Nora Mørk - ferdig med Norge?
Nora Mørk fortviler, fortsatt Foto: TV2

Det hele begynte før EM i Tyskland, noen få dager før Norge og landslaget skulle reise samlet til årets viktigste turnering. Nora satt på TV og gråt, for at noen hadde spredt hennes private bilder på nettet. Siden har det gått fra vondt til verre for Norges beste håndballspiller.

Verst ble det nok for 26-åringen, når ryktene begynte å komme, om at noen av herrelandslagets spillere, også spredte nakenbildene videre. Dette forlangte Nora å få en slutt på, ved at ledelsen kom med en uforbeholden beklagelse, hvor de lovte å rydde opp blant spillerne på landslaget.

Ryktene om spredning ble avvist av spillerne selv, men for Nora var allerede skaden skjedd, når hennes aller nærmeste håndball-familie, var med på å gjøre smertene og marerittet enda verre. Hun hadde håpet på støtte framfor rykter rundt herrelandslaget, når det kom til de mye omtalte bildene.

Ifølge TV2, er det altså håndballforbundets håntering av saken, som er Noras vedvarende irritasjon. Nora er skuffet og fortsatt sint, for at ledelsen i hennes eget forbund, ikke har vist handlekraft, men heller stor mangel på forståelse og støtte i en svært vanskelig tid.

Hvis Nora Mørk velger å droppe landslaget, er manglende gangsyn hos en inkompetent ledelse, nok engang årsaken til at en av Norges beste – trekker seg. Ledelsen i NFF, kjenner seg garantert igjen – siden de har gjort svært lite for å få med Ada Hegerberg på landslaget i fotball, etter at hun klagde på manglende motivasjon.

Nora Mørk hadde fortjent forståelse, og en ledelse i NHF som støttet henne hundre prosent, når livet ble snudd på hodet på grunn av kriminelle kjeltringer. I stedet for å bli uglesett, oversett og anonymisert. Skammelig oppførsel!

Kilde: TV2

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Steinalderkost er sunt

Steinalderkost er sunt. De fleste oppgående mennesker vet hva som skal til for å spise og leve sunt. Omfattende forskning...

Lukk