Du avgjør, sammen med tusenvis av andre IDOL-fansen, om det er Norah eller Marius som går av med seieren, hederen og æren når finalen går av stabelen. Vi tippet Norah som vinner allerede 2. april

[poll id=»29″]

Norah Benatia (19) er allerede en ferdig artist, som utvilsomt vil selge masse av sine egne låter, og om hun selv vil – leve godt av å være artist i uoverskuelig framtid. En vidunderlig stemme med stålkontroll uansett genre og låtvalg. Ikke har hun bare stemmen, men framføring, stil og eleganse samt en fantastisk utstråling. Hver gang hun står på scenen. Et musikk navn du bør merke deg.

images-12 Marius og Norah, verdige finalister Foto: THOMAS REISÆTER / TV 2

Foruten Norah, er det faktisk med-finalist Marius Samuelsen (18) som har imponert oss mest. Han har hatt voldsom progresjon og framstår som trygg og vet alltid hva han driver med når han framfører sine valgte låter. Best er han utvilsomt bak pianoet, vi er direkte uenig med dommerne som klager på Marius, at det kan bli for mye show. Musikk er underholdning, selvsagt skal man gi av seg selv, alltid.

Til det kjedsommelige kan vi ikke repetere oss selv nok. Nå er det du som avgjøre hele showet. Det er faktisk nettopp din stemme som kan vippe IDOL-finalen den ene eller den andre veien. Har du en favoritt av de to? Norah eller Marius, bør du gi din stemme.

I finalen skal hver av de to finalistene synge tre låter hver, intet mindre.

Marius går all in, og velger to selvkomponerte låter, «Paper Guns» og «One Of These Days» samt «Hjerteknuser» av Kaizers Orchestra. Et tøft valg, men det kan være at attenåringen er noe tryggere på de låtene han selv har skrevet og framført oftere.

Norah skal framføre «No Diggity» av Blackstreet, deretter «Uptown Funk» av Mark Ronson feat. Bruno Mars. Til slutt skal Norah forsøke å imponere oss igjen med «Stay» som hun har skrevet selv.

Informasjon om avstemmingen: 

En stemme koster fem kroner på sms og telefon. Avstemmingsprosessen administreres og overvåkes nøye av et uavhengig selskap. Hvis du ikke stemmer fra din egen telefon anbefaler vi at du har samtykke fra den som betaler regningen før du stemmer. Avstemmingen følger programmet. Se programmet for når du kan stemme start / stopp. Avstemmingen er åpen for enkeltpersoner.

TV2 Underholdning/ IDOL

Du vil selvsagt at din favoritt skal vinne, derfor bør du åpenbart stemme masse, men skulle ikke den du stemmer på – gå av med seieren, fortvil ikke. Gjennom nesten alle år i IDOL er det faktisk noen av de andre ti finalistene som har hatt størst musikalsk suksess etter finalen. Unntaket er Kurt Nilsen som vant i den aller første sesongen i 2003. Og som senere har blitt en av Norges aller største artister.

Din stemme til Marius eller Norah er deres billett til stjernehimmelen, så stem masse! Finalen ser du på TV2 fredag 3. juni kl 20:00.

Uansett hvem som vinner IDOL 2016, må dette ha vært en av de aller beste sesongen, med det aller beste nivået, fra et ungt kobbel av fantastiske unge stjerner. Skulle det bli Norah eller Marius, uansett takk TV2, for IDOL-festen for denne gang.

 

Kilde TV2.no

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Reklamens makt

Reklamens makt. Du ser det over alt. Nesten hvor enn du snur deg, både på PC, mobil, på TV, på...

Tidenes overgangsvindu, Manchester-lagene vil bruke mest!

EM i Frankrike er bare dager unna, men rett etter finalen 10. juli, vil mange spillere bytte arbeidsgivere. Overgangsvinduet som...

Lukk