Nord-Koreas mektige leder er ikke fylt 30 år, få vet hvor gammel han er, men han oppfører seg som en liten unge som ikke har fått det lørdags-godteriet han pekte på.

Får han ikke viljen sin så sender han like godt noen atombomber mot de landene han ikke liker. Sier han ihvertfall truende.

Kim Jong-un har mange soldater og farlige våpen. Den nye lederen i det lukkede landet har nylig fått seg dame, han skal ettersigende også nylig ha blitt far, alt tyder på at han skal gjøre seg til- og tøffe seg for sin utkårede. Ingenting tyder på at Kim virkelig har planer om å svi av en real smell ved å sende langdistanse raketter mot USA base på Guam f.eks. som tilsvarer en strekning på  ca. 3000-4000 km.

– Om så skulle skje, ville det være noe av det dummeste stuntet han utførte for å få komme ned i trusene til sin kjæreste. Han vil også innen kort tid måtte finne seg noe annet å gjøre en tid framover, Sør Korea, USA og deres allierte med Tyskland og Storbritannia i spissen, venter bare på et påskudd for å få ta knekken på den steingale diktatoren.

Et lite pip for mye fra gale-Kim så smeller det, så betent er denne situasjonen nå, og det vet den nordkoreanske ledelsen veldig godt.

Foto: giaoduc.net.vn

Kim Jong-un er sønn av far sin, men er langt mer frampå i sin krigerske retorikk, han liker å være tøff i kjeften.  En retorikk som lyder som følger veldig ofte: «Nå er vi sinte, nå sender vi snart raketter og bomber i hodene på dere hele gjengen» Alt tyder som sagt på at han har det bare i kjeften.

– Den nordkoreanske despoten vet så inderlig godt hva som vil skje om han velger å bruke noen av sine voldsomt slagkraftige våpen. Han har et arsenal av langdistanse raketter, bakke -til -luft, fly, stridsvogner og «ubegrenset» med atom-våpen, samt en hær på mange hundre tusen om ikke 1 million soldater.  I så måte skal man ta en gal manns trussel på alvor. Problemet er bare at landet har gjort dette i snart 50 år.

De skulle så gjerne fått has på Sør Korea, men de vet at USA står rett rundt hjørnet og ser på det, det irriterer sikkert ræva av Kim og hans militære stab.

Nyhetsbyrået KCNA gav nylig beskjed om at det er gjort klart for avfyring av raketter og at det nordkoreanske folk er forberedt på krig. En krig de selv er overbevist om å vinne (sier de selv, bare skryt og vet du).Faktum er at Nord- Korea sitter med «kuken i klem» så det hoder. De vet at de har all verdens søkelys på seg. De vet at verdens stormakter, bortsett fra Kina sikter på de med skarpe våpen.

Forsvarsministeren i USA Chuck Hagel ser på trussel fra verdens mest lukkede land som en stor fare og advarer Nord-Korea på det sterkeste om å prøve seg på noe mer enn tomme trusler. «We are redy for war» sier Chuck som bare en amerikansk forsvarsminister kan si det.

– Om du ligger våken og er litt små nervøs for hva diktatoren kan finne på i sin iver etter å gjøre seg til for sin kjæreste, så har det som sagt kommet skremselspropaganda fra den kanten tidligere. Mye vann skal renne gjennom Glomma før det blir en akutt krigssituasjon det er grunn til å ligge våken for.

Kim er tøff i tryne, men foreløpig skyter han bare med rødfis.

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Tentamen flyttet grunnet Justin Bieber konsert- Et klokt valg!

Ålesund kommune har vedtatt å flytte norsktentamen for 10. trinnet for alle ungdomsskolene ei uke fram. Utelukkende pga mange elevers ønske om å...

Sexy antrekk og undertøy for pluss size kvinner

Sexy antrekk og undertøy for pluss size kvinner. Har du noen kilo for mange og sliter med å finne deg...

Lukk