USA skjerper sikkerheten ved sin ambassade i Stockholm etter en trussel mot ambassaden.

Det er et skremmende scenario man tenker seg, hvis feks Oslo sentrum skulle få oppleve terroren lik den London fikk for 5 år siden. Vi må ikke tro at vi i Norge skulle bli spart når terrorister først bestemme seg for et terrormål. For de er Oslo et like godt mål som London.

Er norske politikere, PST og forsvaret forberedt på en alvorlig terrorhandling med mange offer? Tvilsomt. Og det er ikke så rart da vi har tilgode å bli rammet-

Har den norske og svenske ambasaden planene klar ved et eventuelt angrep av terrorister? Tvilsomt!

Hvordan forberede seg mot selvmorsbomere? Og hvem er det som står bak slike angrep? Kan det forebygges?

Det er imidlertid uklart hva trusselen består i. Men ambassaden henviser også til selvmordsangrepet i Stockholm i forrige uke og det forhøyde trusselnivået i Sverige.

– Vi har fått informasjon om at det finnes en direkte trussel mot ambassaden så vi høyner sikkerhetsnivået, mer kan jeg ikke si, sier presstalsmann Chris Dunnett ved USAs ambassade i Stockholm til nyhetsbyrået TT.

Terroren kommer nærmere, og det er ikke lenger snakk om det kan skje i Norge, men når…

Men jeg er redd dette er det bare snakk om tid før vi får oppleve-

De tre terrorsiktede knyttes til al-Qaida-lederen Salah al-Somali, sier en ikke navngitt amerikanske tjenestemann til nyhetsbyrået AP.

Pågripelsene ble kjent da PST torsdag morgen sendte ut en kortfattet pressemelding om at tre personer var pågrepet i Norge og siktet for å ha planlagt en terrorhandling. På en pressekonferanse hos PST torsdag formiddag ble bakgrunnen for pågripelsene utdypet.

Det er nå tatt tre personer for planlegging.

Hvor mange grupper/ personer har allerede planene ferdig, og venter bare på grønt lys for å slå til? En såkalt sovende celle. Jeg vil på ingen måte skremme noen, men terroren er på full fart inn i Nord Europa og det er ingen grunn til å tro at de nordiske landene skulle bli spart.

Terroren kommer nærmere, og det er ikke lenger snakk om det kan skje i Norge, men når…

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
For mange shots kan være dødlig

Jule og -nyttårs helgen er ofte synonymt med festing og drikking. Ungdommer går på fest og tar med seg drikke,...

Petter Northug er ei kjerring

 Han går veldig fort på ski, men kommer aldri til å nå skikongen over alle skikonger- Bjørn Dæhlie til...

Lukk