Nordmenn er kjente for å være et fornuftig  arbeidsomt og traust folkeslag  Vi er godt likt overalt, kanskje bortsett fra i Sverige.  Og helt siden jeg begynte å smake på det sterke- og det begynner å bli lenge siden.

Så har vi nordmenn hatt helgen som et fri sted der vi kan virkelig skeie ut og drikke oss sånn passe dritings så vi kommer oss hjem noenlunde hel. Ikke alle gjør det heller dessverre.

I syden er også nordmenn velkjent for å gå på fylla, der tar vi´n som oftest helt ut om vi er gammel eller ung, dame eller fant. Altså hva er det med Ola og Kari? Hvorfor er det sånn i Norge? En teori er vel prisene på alt med alkohol i, det er vel ca 80% avgifter på nesten alt! Og i Sverige ca halv pris. Men er det alene nok til at i helgene -og spesielt om sommeren- så er de fleste større byer i Norge smekkfulle av mer eller mindre dritings ungdom?

Jeg bare spør jeg!

011

 Foto: vargas12.com

Hvor er foreldrene til disse ungdommene? Vet de ikke hva som foregår? Ganske mange av disse ungdommene har ikke kjøpt spriten selv, for å si det enkelt, og det må være mennesker som bevisst kjøper til mindreårige. DRIT I DET!! Gjør man det, og det skjer noe drastisk med vedkommende som inntar alkoholen så er man direkte medskyldig!

– Jeg nyter mitt glass vin med stor glede, og tar mer enn gjerne noen øl når det skal serves grillmat eller annet snadder. Men det er langt derifra til å ligge på tannkjøttet i sentrum, uten mulighet for å svare på hvor jeg bor!

Bruk helgen til å ta deg en fest, men stopp i tide, og ser du noen som burde vært hjemme, eller trenger hjelp på andre måter så ta kontakt med natteravner eller politi. Eller kjør vedkommende hjem om du er edru selv. Nestekjærlighet er ihvertfall gratis.

Er du avholdsmann eller kvinne så blir du nesten sett litt rart på, det i seg selv sier vel litt om oss nordmenn og helgefylla vår.

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Wolves have 13 matches to avoid the drop

Wolverhampton Wanderers is in their biggest problem in modern times, the West Midland club have played 51 matches and won...

Trener du for deg selv eller for andre?

I januar er samtlige treningssenter i Norge smekkfull av overivrige slankere og andre som ønsker å starte året på best...

Lukk