Ifølge undersøkelser er det bare øldrikkende briter som er latere og fetere enn oss nordmenn i Europa. Det er en myte at «alle» nordmenn holder til på et treningsstudio i mange timer etter jobb. Faktisk er det kun 20% som trener regelmessig i helsestudio. Det er selvsagt alt for få. 

Siden kropps-hysteriet og higen etter timeglassfiguren er mer pop enn noen gang, er det kanskje merkelig at vi kommer så dårlig ut i nevnte undersøkelser.

Snart er vi nesten like fet som amerikanerne.

Derfor har de fire største helse og sykdoms-foreningene nå gått sammen om å sette i gang en nasjonaldugnad for å få flere opp av sofaen og ut å gå, og de vil ha myndighetene med på laget.

Å være for ofte stillesittende kan være like helseskadelig som om du røyker. Dessverre så er det for mange som lar være å ta den obligatoriske og meget viktige 30 minutters rask gange-turen som kan forlenge livet med fler år.

Januar er den tiden vi kaster jula på dør, kaster alle rester fra julefesten og tar fram Nutrilett-pulveret for å prøve å være fornuftig. Sannheten er at de aller fleste som prøver å gå ned i vekt går opp det tar av innen året er omme.

Nordmenn flest er rik, fet og lat. Satt på spissen så burde vi vel ha skammet oss for å i det hele tatt ikke ta vår egen helse på alvor. Når sant skal sies så har vi den høyeste levealder i verden, så derfor kan det vel ikke være helt galt.

Om man ikke overdriver, men spiser normalt, beveger seg regelmessig uten å bli helt propell så tror jeg det går bra for de fleste. Alt er jo farlig uansett hva man gjør. Ingen har overlevd ennå.

Vær snill med de mennesker dø møter på din vei om de er tynne, fete eller smale, og ha masse aktiv og god sex med din partner, så blir det vår i år også skal du se.

I mellomtiden kan du legge på minnet at «du blir hva du spiser». Det er faktisk hva du putter i munnen gjennom dagen som avgjør din helse.

Kilde:TV2.no

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Hver eneste røyk er farlig- dropp festrøyken!

De aller fleste vet at det er farlig å røyke. Enda man ikke inhalerer eller røyker daglig så vil hver eneste røyk...

Netcom har skjønt det- 2 til prisen for 1 på kino

Det å glede andre har en stor betydning for mange mennesker. Det har mobiltelefongiganten Netcom tatt på alvor, og tilbyr...

Lukk