Nordmenn har råd til bompenger! Men hater det som pesten. Politikernes løgner er kommet for en dag. Nordmenn hater ulv, utlendinger, høye renter, sjamaner, økte drivstoffavgifter og ikke minst – bompenger. Er det noe som får hatet til å vokse i oss, er det avgifter fra Staten, NRK-lisensen og bompenger.

I Bergen er det største politiske partiet, “Folkeaksjonen nei til bompenger”, det største i Norges nest største by, Bergen, hvor hver fjerde velger, vil støtte protestpartiet grunnet reformen som er vedtatt. Bergen trenger mer vei, flere sykkelstier og en bedre infrastruktur, da mener politikerne at dette bør finansieres gjennom økte bomavgifter. Nordmenn har råd til bompenger!

Regjeringen mener med andre ord at dette har nordmenn råd til.

Lederen for Ferde bomselskap, som drifter Sør- og Vestlandet, tjener mye penger. Les mer om hvor mye ,Trond Juvik, tjener på sine steindyre bomstasjoner, lengre ned i artikkelen.

Lest? Sjamanen og halve kongeriket?

En familie i Åsane, utenfor Bergen, vil måtte betale 1800 kr per måned i økte utgifter. Det er utvilsomt mye penger for alle, men vi har altså råd til å betale det, med god margin. Har man penger til å eie bil, må man tåle å ha råd til å kjøre den på veien, sier regjeringen.

Skal barna i Bergen og Åsane har trygg skolevei, må det bygges mye trygge og gode gang- og sykkelbaner og det koster mye penger. Det vet de fleste. Men er det greit at innbyggerne skal måtte svi for dette? Gjennom skatteseddelen finansiere det jo milliarder av kroner, hvorfor skal som kjører mye bil straffes mer enn de som kjører kollektivt? Bor de ikke i samme by?

nordmenn har råd til bompenger!

Det er en blåblå regjering som styrer dette landet, FRP fikk tusenvis av velgere i forkant av regjeringssamarbeide med Høyre og Erna Solberg. Siv Jensen (FRP) gikk til valg på å fjerne bompengene – fullstendig. Det norske folk har jævlig kort hukommelse, flertallet ville ha FRP og Høyre til å styre landet. De løy den gang og lyver fortsatt. Du har blitt lurt, big time!

Nordmenn har råd til bompenger!

HVER SÅ GOD! Der har dere regninga for å stemme på løgnaktige politikere, dere må ha god råd, som velger som dere gjør. Siv Jensen er finansminister i Norge og lyver så det renner av henne. “Nå snakker plutselig alle om bompenger” sier hun i VG, som om det er noe nytt – at nordmenn hater bompenger! Siv Jensen og FRP er en direkte årsak til at bompengeordningen er med å ødelegge lokalsamfunn, fordi det blir en økonomisk byrde for mange å eie bil.

FRP gikk til valg på å fjerne bomringene, men er altså bomring-partiet framfor noen. Skal vi få bukt på problemene, må politikere som forstår hva det handler om, få makta. Da må dere, kjære landsmenn, drite i å stemme FRP eller Høyre. FRP skulle liksom være partiet i mot bompenger, men er altså skyld i et politisk jordskjelv, særlig i Bergen, fordi de ikke hører på velgerne sine.

De styrtrike politikerne, de har jo råd til å betale, nei, det stemmer jo det. De kjører jo GRATIS, gjennom alle bommene, enten som minister i regjeringens egne biler. Med privatsjåfør, eller de får refundert hele beløpet, om de bruker egen bil. Politikerforakt i Norge er større i Norge – enn noen gang tidligere og med god grunn.

Siden politikerne, særlig i Bergen. Nå vedtar at du som forbruker og innbygger, skal betale 1800 kroner per måned i bompengeavgift. Mener de samme politikerne at du har råd til det. Det har du neppe, men fortvil ikke, vi er her for å hjelpe deg. Her kommer gode råd for at du skal makte å komme deg gjennom bompenge-helvete i tiden som kommer.

Nordmenn har råd til bompenger!

Bytt bank!

Du bør bytte bank. Bare ved å å flytte bil- og boliglån, fra DNB til en bank som kan gi deg tjenester som faktisk virker, har du spart tusenvis av kroner per år. Skandiabanken, er kåret til Norges beste bank, av Norges bankkunder, femten år på rad. Der alle banktjenester er gratis og du får en bedre rente i Skandiabanken enn særlig i DNB. Ring i dag.

For at du skal få økonomisk pusterom, når politikerne ikke gjør jobben sin, må du ha økonomisk klokskap, for å møte morgendagen. Vi er her for å hjelpe deg, husk å besøke Vargas12.com, daglig for tips og god veiledning både om penger, jobb, sex, ferie, fritid, men også livet forøvrig. Vi er din venn i nøden og vi skriver for deg. Følg oss gjerne på Facebook.

For å spare penger, må man kunne vite hvilke utgifter man har og redusere disse raskest mulig og med hard hånd. Kan dere reise kollektivt, kan dere selge en av to biler, kan en av dere eller begge jobbe hjemmefra, én eller flere dager per uke? Det finnes smarte muligheter for å unngå de største økonomiske fellene og feilene, man må bare være kreativ nok.

Bor du mindre enn to timer fra svenskegrensa med bil, bør du storhandle én gang per måned i Sverige. Her kan du spare mye penger på kjøtt og meieriprodukter, alkohol, tobakk, snus og sukkerholdige varer. Drikker du mye kaffe, kan det være opp mot halv pris hos våre naboer. Sjekk ut hvor mye du kan spare ved å gjøre notater – se hva du betaler i Norge og sammenlign med i Sverige.

For dyr strøm?

Strøm er dyrt i Norge. Sammenligner du hva du betaler i strøm per år, mot økte bompenger, er det lite tvil hvem som får mest fra deg og din husholdning. Det er hos strømleverandørene de store aksjonene burde ha vært. Det er nemlig strømleverandørene, både de useriøse og de seriøse, som tar størstedelen av din utgiftspost – foruten boliglånet. Selvsagt har nordmenn har råd til bompenger!

Strøm er enda viktigere enn bilen, derfor kan strømselskapene skalte og valte som de vil med forbrukerne. De kan gi deg en avtale som er for ‘god til å være sann’, så endres avtalen etter en måned eller to. Du leste ikke det med svært liten skrift når du signerte, og strømleverandøren har sitt på det rene, med loven i hånd. Sjekk ut hvor du kan få den billigste strømmen, hos den mest seriøse strømleverandøren og du sparer mye mer enn du betaler i bompenger per år. Garantert.

Senker du eksempelvis temperaturen, på dagtid, i boligen din med et par grader, kan du spare opp mot 5000 kroner per år.

Lave renter over tid, har gjort mange nordmenn bevisste på at de kan spare mye penger på kort tid, ved å betale ned boliglånet raskere enn antatt. Her kan du spare mange tusen kroner, ved å betale mer i avdrag på lånet ved å øke terminbeløpet selv.

Når tok du en verdivurdering av boligen sist? Den har sannsynligvis steget i verdi, som alle andre boliger i Norge. I så fall bør du ta med verdivurdering til banken å forlange bedre rentebetingelser, hvis du ikke blir hørt, bør du bytte bank.

Ståldisiplin

Unngå småkjøp eller impulskjøp. En pølse her, en brus der, en genser der og en middag på restaurant du kanskje kunne ha vært foruten? Regner du på det i én måned, hva pengene dine faktisk går til, vil du forstå at det er mye å spare, ved å sette opp et budsjett som forlanger at alle poster, alt du bruker penger på skal skrives opp. Alt!

Med ståldisiplin på forbruket sparer du penger hver eneste dag.

Norge trenger gode veiforbindelser, bedre gang- og sykkelbaner, mer vei og bane til bil og tog. God infrastruktur da vi blir flere og flere i dette landet. Vogntogene bør også kunne komme fram på en sikker måte, men det blir så veldig feil at småbarnsfamilier. De som bruker mye bilen, skal finansiere det hele. Er du enig?

Det er verdt å merke seg at det slett ikke bare er rike politikere som skor seg på din inntekt, som du tvinges til å betale i bompenger. Bompengeselskapet Ferde AS, som du kanskje betaler opp mot 1800 kroner per måned til, ledes av Trond Juvik. Han har ifølge E.24 1,63 millioner kroner i lønn per år.

Trond Juvik, er sjef for Ferde Bomstasjon som drifter stasjonene i Sogn og Fjordane, Rogaland, Aust Agder og Vest Agder. Fortjener han millionlønn for å drifte et bomselskap som driver rovdrift på det norske folk?

Bruk stemmeretten til ved kommunevalget til høsten. Styr unna de største løgnerne.

Vargas

Pin It on Pinterest