På tide å komme seg vekk fra gamle landet, til sol og varme, lange strandlinjer og nydelige utsikt. Å oppholde seg i Norge vinterstid, er ikke en bare en prøvelse for de eldre. På tide å pakke og dra.

Thailand next!

Noen kommer plutselig på hva som skjedde i Asia, julen 2004, om man nevner Thailand i samme setning som julen.

Tsunamien som tok så mange liv, brått, uventet og nådeløs. Man kan ikke frykte nye tsunamier og unngå å reise når paradiset ligger der og venter. Det ville være uklokt og ikke reise, enda man skal vokte seg vell for å bli hovmodig.

Heldigvis skjer slike katastrofer svært sjeldent og det ligger i bakhodet, hva som skjedde den gang. Det uvirkelige marerittet.

Thailand, det virkelige paradiset?

Norge i desember - nei takk!

Norge i desember – nei takk!

Minnene om monsterbølgene som knuste alt på sin vei, var skremmende nok, og hjerteskjærende for alle de tusenvis av fastboende og turister som opplevde marerittet på nært hold 2. juledag i 2004. Jordskjelvet og tsunamien – som til slutt tok 284.881 mennesker med seg i døden, var en av de største naturkatastrofene i moderne tid.

Vi velger å legge det bak oss, med en tanke til de etterlatte.

Lest? Reisemål Gaustatoppen – toppen av Telemark!

Hva har Thailand å by på, som du ikke kan få andre steder tenker du kanskje. Vel, det kan vanskelig beskrives, men må oppleves. Atmosfæren, kulturen og ikke minst det gjestfrie folket som ønsker deg velkommen – er unikt og du merker gjestfriheten med det samme.

Ja, det er høy luftfuktighet, men mellom november og februar, når det er på det kaldeste her hjemme, er det også mindre luftfuktighet i Thailand. Her finner du de hviteste sandstrender, kun et steinkast fra ditt luksushotell med digre svømmebasseng. Få andre steder i verden, kan du finne uvirkelig luksus til en overkommelig pris.

Om du velger deg Phuket, Pattaya, Bangkok eller kanskje Chiang Mai i nord, er det alltid verdt besøket når du kommer til disse plassene. Mye folk ja da, men også du og ditt reisefølge er veldig velkommen, uansett reisemål.

Om du velger å bruke tiden din på shopping, dykking, eller safari, så glem ikke å forsøke den utsøkte maten i Thailand. Her får du alt hva hjertet begjærer og sannsynligvis mye du aldri har smakt før. Enten det er på hotellet eller ved en av de mange bodene langs de travle gatene.

Tusenvis av nordmenn reiser til ‘smilets land’ for å oppleve kulturen, varmen, gjestfriheten og luksusen som flommer over på flere av de mulige reisemålene. Velger du et femstjerners hotell i Thailand, vil du få en opplevelse du sent vil glemme.

Velger du å bo mer spartansk, og mer som en backpacker og sove der du finner det fornuftig, vil du sannsynligvis bli tatt i mot som en VIP gjest likevel. Kanskje er det den største forskjellen – på å besøke Thailand, framfor et land i Europa. Folket.

God tur!

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Slik blir du rik i 2018!

Slik blir du rik i 2018! Erfarne økonomer, vil kanskje fortelle deg at du burde investere hele din formue i...

Petter Northug ferdig?

På Lillehammer skulle endelig Petter Northug sette verdenseliten på plass i sprint. Det gikk meget dårlig, og ekspertene, særlig de...

Lukk