Et skadeskutt dyr er livsfarlig. Nettopp slik kan de norske håndballjentene beskrives etter et-måls tapet for Frankrike i åpningskampen i OL 2012.

Det kan fort gå hardt utover svenske håndballjenter.

– Om Norge spiller bare litt bedre enn mot de franske jentene vil Sverige lure på hva som treffer dem. Norge er svært mye bedre enn det de har vist så langt, og veldig mye bedre enn Sverige.

– Et tap i OL-åpningen kan også snues til noe positivt, Norge har fått unna nervene og vil vise seg fra en langt bedre og tryggere side mot sine sine gode naboer. Trener Torir vet at spillerne kan å spille bedre, og det var en slik oppskrift i Beijing for fire år siden.

Sverige er gode, men har ingen sjanser mot Norge.

Landslagssjefen har ledet Norge til både VM- og EM-gull det siste året, og er klar over at det norske folk forventer store ting også i OL.

– Norge har Heidi Løke. Verdens beste håndballspiller. Heidi Løke scoret tre av Norges mål i ettmålstapet for Frankrike lørdag kveld. En kam der Norge var skuffende dårlig i første omgang, heldigvis noe bedre i andre.

Sverige startet med tremålstap for Danmark lørdag (18-21) i det svenskene omtaler som «dødens gruppe» i OL. Da de møtte Norge rett før OL fikk de kraftig juling.

Det gjør de denne gangen også.

At Norge har Heidi Løke er gull verdt. Det vil gi medalje i OL, kanskje til og med Gull.

 

Vargas

Tags: Frankrike, Heidi Løke, Håndball, Norge, OL, Sverige

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Har du kommet inn på riktig skole og har du fått deg bopel?

Svært  mange studenter sliter med å finne seg bopel i Norge før skoleåret 2012/2013. Noen har fått beskjed om at de ikke...

Historien om den bifile tolleren Josef begynner her…

DEL1 Historien om tolleren Josef M. Aronsen begynner her.  Dette er historien om Josef Mareno Aronsen. En 33 år gammel...

Lukk