I kledd politi-uniform og maskinpistol eller gevær slaktet nordmannen ned sommerglade norske ungdommer på sommerleir. Minst 10 ligger igjen drept.

En kraftig bygd, lys-blond 32 årig etnisk norsk mann er arrestert for de grusomme handlingene. 

Like før midnatt aksjonerte bevæpnet politi mot leiligheten til den pågrepne 32-åringen på Oslos vestkant. Journalister og fotografer som var til stede fikk beskjed om å trekke unna, mens området ble sperret av.

– Det er en vanlig mursteinsblokk. Det er mørkt i de fleste leilighetene og folketomt i gatene, sier VGs reporter på stedet, Ingunn Viken.

En hel verdens søkelys er rettet mot et lite, fritt og fredelig land i Nord-Europa som settes i nyhetsbilde av feil årsak. 

Samtlige aviser i Europa og mange i verden forøvrig har angrepet på demokratiets-sentrum på sin forside. 

Tyske Bild.de valgte denne dramtiske forsiden lørdag 23. juli Foto: bild.de

– 22. juli 2011 vil for all framtid endre norsk historie. Og jeg likte så godt Oslos Ordfører Fabian Stang som i intervju til NRK sa at disse grusomme handlingene skal gjøre Norge sterkere, vi skal stå sammen og ikke gi etter for galskapen, ondskapen og hjerteløs terror. 

– Også Statsminister Stoltenberg kom med kraftige meldinger. Og sa at de som stod for disse handlingene ikke skal få bombe oss til taushet, ingen skal få skremme oss fra å være Norge. Vi skal stå sammen. Og vi skal allerede i morgen vi verden at vi er en nasjon som står samlet mot terroren og at de som står bak skal bli straffet.

– Hvem er i stand til å stå å skyte masse mennesker fra kloss hold? Uten tvil en person som ikke har empati for andre, en person som ikke bryr seg om å selv bli drept, og en person som ikke har evnen til å sette grenser for hva som er rett og galt.

Det norske flagget har aldri vært vakrere enn akkurat nå Foto: flickriver.com

– Denne tragedien skal ikke ødelegge den stolte nasjonen Norge. Tyskland og Hitler gjorde et tappert forsøk, men lyktes ikke. Disse handlingene som rammer Norge sommeren 2011- kommer til å gå inn i historiebøkene som de alvorligste siden 2. verdenskrig i Norden.

– Norges politiske ledelse, det norske kongehus er i sikkerhet. Men 17 uskyldige liv er gått tapt, og det er 17 for mange. Uansett hvem som står bak. Nordmenn er et tøft folkeslag som ikke lar seg knekke.

Nordmannen som har henrettet minst 10 uskyldige mennesker på Utøya vil bli straffet for sine handlinger. Straffet vil også neste person, gruppe eller terror-celle som ønsker å utføre sine handlinger på norsk jord. 

Gjerningsmannens identitet er allerede ute i sosiale medier, men jeg kan ikke offentlig gjøre denne før det er offentlig bekreftet.

Vi nordmenn skal kjempe for fred og demokrati til siste mann.

– Hans majestet Kong Harald maner til ro, og takker statsministeren og hans regjering, redningsmannskap og frivillige som har hjulpet til i denne tragedien som rammet fredelig Norge midt i fellesferien 2011.

Ta vare på deg selv og dine nærmeste. Denne katastrofen skal vi sammen komme igjennom.

Mine tanker går til de skadde, de som har mistet sine kjære og deres familier.

Vargas 

Kilde

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10080606

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
TERRORANSLAG I OSLO!

- Oslo ble 22. juli rammet av det som svært sannsynlig er en terror-aksjon. Regjeringskvartalet ble rammet av en bombe som har...

Android-app-ene florerer- her er noen

Alle som følger med i tiden har investert i den nyeste teknologien i mobiltelefon-jungelen og dermed er innehaver av Android systemet. Du...

Lukk