– Tidenes viktigste EM kamp? Jeg vil si den neste kampen er alltid den viktigste. Fotballkamper som er spilt blir fort historie. EM kampen mot Portugal er den neste for Drillo og hans menn. Og selvsagt er den den viktigste. Med seier så er Norge klare for EM sluttspillet 2012 som går i Polen og Ukraina.

Sjefen,  Egil Olsen  Foto: fotball.no

 

– Drillo er ekspert når det gjelder som mest, og det gjør det som kjent nå også. Portugal er et meget godt hjemmelag, men har slitt i pulje med Norge og Danmark. Men det var før en av verdens beste med også mest klysete spillere, Cristiano Ronaldo ble med. Portugal er helt avhengig av Ronaldo, og greier Norge og Riise å stoppe driblefanten så kan mye være gjort.


[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=WS4sz6lRBhg[/youtube]

 

– Det begynner å bli lenge siden den magiske ST.Hans aften i 1998 da Norge slo Brasil når det gjaldt som mest. Men en ting er ikke endret. Drillo. Han er sjef for gutta, men han er også den eneste som er igjen av den troppen. Bortsett fra Frode Grodås som var keeper denne fantastiske sommerkvelden da en hel nasjon eksploderte i ren gledesrus. Keepertrener under Drillo nå.

Vi vil ikke få de samme scenene denne gangen fordi det er ikke 100% sikkert. Dette er EM, i Marseille var det VM. En enorm forskjell tross alt.

 

Med bare fire kamper igjen for hvert av lagene er Norges ledelse i ferd med å bli virkelig betydelig.

Tabellen vil si enda mer etter lørdagens kamper, og i den forbindelse er det på sin plass å vurdere Norges EM-sjanser avhengig av lørdagens resultat.

Norge 10

Portugal 7

Danmark 7

Kypros 2

Island 1

Tabell etter 4 kamper av 8

 

De gjenstående kampene i Norges gruppe:

  • 4. juni: Island-Danmark, Portugal-Norge.
  • 2. september: Norge-Island, Kypros-Portugal.
  • 6. september: Island-Kypros, Danmark-Norge.
  • 7. oktober: Kypros-Danmark, Portugal-Island.
  • 11. oktober: Danmark-Portugal, Norge-Kypros.

 

Vi har ok spillere, men det er selvsagt lag-maskinen, samholdet og det kollektive Norge som kan skape hodebry for portugiserne. Greier Norge å holde nullen til pause så blir publikum utålmodig, og spillerne grinete og frustrerte, hvilket er fordel Norge.

Egil Olsen mener laget hans har 14 prosent sjanse til å kapre ett poeng på Es Stade Luz i Lisboa, men vi tror på et nytt Drillo-mirakel og satser på et sjokkresultat mot Cristiano Ronaldo & Co.

Jeg er ikke helt sikker på at Norge klarer poeng i Lisboa, men er det en mann så kan få de norske spillerne til å tro på seier og tre poeng, så er det selvsagt trollmannen Drillo. Måtte han skrive en lang og fortjent kontrakt med NFF.

– Norge hadde vært en bananrepublikk om det ikke var for Drillo og hans eminente kunnskap, og menneskelig forståelse. Egil Olsen er ikke bare fotballprofessor, han er genuint interessert i menneskene på banen for sitt lag. Det var det som var utslagsgivende mot Brasil VM i Frankrike i 1998.

Den første kampen etter Åge Hareide som trener- skulle Drillo igjen stå som øverste ansvarlig for norsk fotballs flaggskip. Herrelandslaget i fotball.

Kampen var det verst tenkelige utgangspunkt for en trener tenkte mange. Borte kamp mot Tyskland,  det var blitt 11. februar 2009

http://www.dagbladet.no/2009/02/11/sport/fotball/landslaget/drillo/4806386/

Drillo og Norge vant 1-0 i Tyskland. Norge skulle ikke til VM i Sør Afrika året etter, det skulle Tyskland. De tok bronse…

Drillo har en egenskap ingen andre landslagssjefer har hatt tidligere, han har fått spillerne til å tro på seg selv, det er mulig, alle kamper kan vinnes.

Også den mot Portugal 4. juni 2011-

Men som sagt, jeg tror vi får det tøft. Det sier ikke Drillo til sine elleve, han sier gå ut å vinn. FOR NORGE!

Er det rart Drillo er elsket?

OBS: Portugal slo verdensmester Spania 4-0 nylig…

 

Kampen går på VIASAT 4 kl. 2200 norsk tid.

Sannsynlig lag for Norge: (4-5-1): Jarstein – Høgli, Demidov, Hangeland, J. A. Riise – Huseklepp, B. H. Riise, Hauger, Grindheim, Gamst – Carew

Sannsynlig lag for Portugal: (4-3-3): Eduardo (Genoa) – João Pereira (Sporting Lisboa), Pepe (Real Madrid), Bruno Alves (Zenit St. Petersburg), Fábio Coentrão (Benfica) – João Moutinho (Porto), Raúl Meireles (Liverpool), Carlos Martins (Benfica) – Nani (Manchester United), Hélder Postiga (Sporting Lisboa), Cristiano Ronaldo (Real Madrid).

 

HEIA NORGE!

 

STATUS!

 

-Norge var ræva etter den portugisiske scoringen. Før det var det full kontroll. Carew fra start var en direkte feilvurdering av Drillo. Moa burde startet da han spiller kamper uke inn uke ut. Det har ikke Carew gjort på lenge. Det mest skuffende var at Norge ikke turte å komme framover etter scoringen. Ok at målforskjell er viktig. Men poeng vil alltid telle mer enn mål.
Drillo burde gått over til 4-4-2 og tatt ut en dårlig Carew til pause.
Meget skuffende 2. omgang-

Vargas

 

 

Kilde

 

http://www.vg.no/sport/fotball/norsk/landslaget/artikkel.php?artid=10086719

 

http://www.fotballen.eu/em2012/

http://www.nrk.no/sport/fotball/1.7658662

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
80 personer drukner denne sommeren

  Ikke nødvendigvis i løpet av sommeren, men statistisk sett så dør det ca 80 mennesker i Norge hvert år....

Big Brother tilbake- IDA WULFF med i huset? Meld deg på her!

  [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=yLXEafyVQck[/youtube]   MELD DEG PÅ HER: http://www.tv2underholdning.no/front/meld-deg-paa-big-brother-naa-3483833.html Det eneste direktesendte live reality programmet som er verdt å bruke tid...

Lukk