Nå kan du som blogger bruke Norges beste lokalavis, Fredrikstad Blad som din talerstol. http://www.f-b.no/ er Østfolds største avis, og blant de beste i Norge på nett. Og det er som kjent på Internett det skjer for tiden.

Bare med noe få tastetrykk og du får din blogg på Fredrikstads stolthets førsteside, men altså kun på nettutgaven.

– Gå inn på http://lokaleblogger.f-b.no/presenter, og presenter deg selv med noen få ord. Jeg lover deg at dette kommer til å bli lagt merke til. Foreløpig er det ikke det helt store antallet, men på sikt vil faktisk Fredrikstad Blad være med på å konkurrere med de aller fleste og mest leste blogg-portalene.

– Så vidt meg bekjent er det ingen andre lokalaviser i Norge som så til de grader ønsker å sette fokus på de digitale skribentene som bloggerne er. Et smart valg etter min mening da Norge er et av de landene i verden med flest bloggere, sett i forhold til folketallet.

Derfor er det overraskende at ikke fler lokalaviser ikke setter opp en liste over lokale og nasjonale bloggere, for å krydre innholdet i sin avis med meninger fra folkedypet.

– En blogg er jo en dagbok eller talerstol på nett, som svært mange leser, derfor kan også avisene dra nytte av det store volumet av mennesker som på en eller annen måte er involvert i «bloggosfæren». Enten som leser eller blogger.

– Mulig du ikke vet hvor Fredrikstad er engang, det er veldig synd- (Let på Google maps)- Men det spiller liten rolle da du aldri vet på forhånd hvor dine leser kommer i fra ellers heller. Alle leser av din blogg bør jo være like viktig.

 

Registrer deg i dag du også- det har jeg gjort.

Lurer du på noe så ta kontakt, enten med / eller på http://www.f-b.no/

Du vil ikke angre! Lykke til!

 

Vargas

 

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Psst… Justin Bieber kommer snart til Norge

  http://www.billboard.com/bbma/news/justin-bieber-usher-billboard-music-awards-cover-story   Nå er det mye å passe på for deg som er en ekte Belieber... [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OxmGDBEnsIw[/youtube] Om ikke...

Bruk tid på partneren din- ikke ta hverandre for gitt

Det er snart sommer det er sol og varmt,  det gir alle en stor mulighet for å endelig få tilfredsstilt...

Lukk