Norges billigste matvarer hos denne kjeden! Og før verken COOP Extra eller Rema 1000 rekker å sukke for seg har Kiwi redusert prisene på 500 varer. Selvsagt sier begge de to konkurrentene at de velger å følge etter ved å redusere prisene tilsvarende som det Kiwi har gjort.

En rask sjekk mandag viser at dette ikke er tilfelle i Fredrikstad.

Kiwi ser dermed ut til å vinne pristesten med god margin til COOP Extra og Rema 1000. Men du bør være obs på at prisene reduseres kun i en begrenset periode fram til 1. desember. Norges billigste matvarer hos denne kjeden! Kiwi knuser konkurrentene igjen og igjen. lengre ned i denne artikkelen gir vi deg et lite utsnitt av de 500 artiklene som er redusert mest hos Kiwi i uke 43-49.

Lest? Slik får du råd til julehandelen!

Fra 1.desember må du være detektiv i egen by og finne prisjusteringene selv. Da går kjedene sine travleste fire uker av året i møte. Vi handler aldr i så mye mat som i desember, kjedene kutter prisene med hard hånd – uten å annonsere, for å lokke kundene til butikkene.

Norges billigste matvarer hos denne kjeden!

Kutte utgifter

Om du har en stor familie og gjør store innkjøp på mat, nå når du ikke kan Harry-handle i Sverige, Grunnet stengte grenser, blir det mye penger ut av å handle der det er billigst. Men det vil aldri bli maten du kan redusere de største utgiftene dine på, ved å handle andre steder. Til det er prisene på mat i Norge alt for like.

Det du kan spare mest penger på, som vi har omtalt på denne bloggen en rekke ganger, er renteendringer på boliglånet, kutte unødige utgifter. Se på hva man betaler for strøm, billån, andre former for lån, som dyre forbrukslån, eller at man ellers har et unødig høyt penge-forbruk. Norges billigste matvarer hos denne kjeden! Kiwi vinner framfor sine argeste konkurrenter.

Det betyr ikke at man ikke skal være økonomiske og ikke handle hos den billigste kjeden – for det vil alltid være klokt. Akkurat nå og stort sett gjennom hele 2020 har det vært Kiwi som har vunnet de fleste prisundersøkelsene på matvarer. Om du skal spare penger, bør du sørge for å ha en god inntekt og bruke lite penger. Det alene generer et overskudd. Jo mer du tjener, jo mindre du bruker – jo større blir overskuddet. Enkelt?

Priskrig

Alle priskriger er gunstige for forbrukerne. Men vi vet med sikkerhet at Rema 1000 hater priskriger fordi det går ut over kjeden og den respektive kjøpmannens resultater. Derfor ser du aldri Rema 1000 som initiativtager til noen priskrig, heller. Det koster åpenbart Kiwi og COOP Extra nesten like mye, men de velger å ta kampen og føre an i kampen om kundene. Trønderkjeden Rema dilter bare etter som den grinete og grådige lillebroren.

Men om du tror at alt er rosenrødt og vell om bord hos eierne av Meny og Kiwi må du tro om igjen.

Milliard-familien Johansson har da sine svin på skogen de også. De kan kalles både det ene og andre, men la oss forsøke å være saklig for å fremme budskapet. Johansson-familien eier Norgesgruppen som igjen er eier av billigkjeden Kiwi og den betydelige dyrere Meny-kjeden. De forhandler seg fram til de beste avtalene med produsentene og stikker fortjenesten i egne lommer. Med loven i hånden. Umoralsk? ja, en smule.

Norges billigste matvarer hos denne kjeden!

Lest? Julehandel på kreditt i år også?

De fleste nordmenn elsker priskrig på mat, lukker derfor øynene for at det sitter kyniske bakmenn og håver inn fortjenesten. Men det betyr også at særlig Kiwi har bedre forutsetninger for å kutte prisene, fordi de har så mye bedre avtaler på innkjøpene enn sine konkurrenter Rema 1000 og COOP Extra.

Priseksempler

 • Hvetemel 4x2kg fra 75,60 til 38,90
 • Kokesjokolade 70% fra 28,40 til 19,90
 • Eplejuice Premium Eldorado fra 23,90 til 16,90
 • Byggrynslunsj m/blåbær fra 15,90 til 9,90
 • Fløtemysost brunost Synnøve 780g. fra 52,90 til 39,90
 • Potetgull Maarud (Saftig Biff) 250g. fra 32,50 til 1990
 • Kyllingklubber fra Folkets 1,2 kg fra 39,90 til 29,90
 • Pomes Noisettes fra HOFF 600g. fra 40,70 til 29,90
 • Bernaisesaus Chili fra Toro 28g. fra 19,90 til 14,90
 • Surkål fra Nora 450g. fra 16,40 til 9,90
 • Lasagne fam.pakning 310g. fra Toro fra 41,50 til 33,40
 • Elise iskake 1L.fra Hennig Olsen fra 49,90 til 29,90

Er du prisbevisst og gjør store innkjøp en gang per uke, eller når behovet er der. Kan du spare penger. Fordi impulskjøp og handling på kiosker og bensinstasjon, eller når du er sulten – fører til at du handler for mer enn du kanskje burde. Planlegging og en stor handlelapp er løsningen. Norges billigste matvarer hos denne kjeden! Vær prisbevisst og spar penger du også.

Så får du heller lukke øynene for at noen gjør seg kjemperike på at du sparer noen kroner her og der – på priskrigen.

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Leeds mot Wolves betyr krig

Leeds mot Wolves betyr krig. Bielsa mot Nuno. Argentiner mot portugiser. De to tradisjonsrike klubbene med store fan-baser i Norge,...

Lukk