Astrid Smeplass, eller Astrid S som managementet hennes bestemte at hun skulle hete offisielt, er kanskje Norges flotteste 20-åring? Hun er i hvert fall en av de mest populære artistene.

Hennes popularitet vises over alt, mye fordi den unge artisten er meget dyktig på å promotere seg selv i sosiale medier, nettopp der hennes fans kan dyrke henne. Katy Perry skal være en av flere artister som offentlig har omtalt Astrids musikk i positive ordelag.

Astrid S er allerede et stort idol for mange unge, men også internasjonale eksperter på unge artister har trykket henne til sitt bryst. Hun har X-faktoren, Astrid har alt en internasjonal artist skal ha. Mange sammenligner henne med Sveriges-popyndling Zara Larsson, som allerede er en verdensstjerne, 19 år gammel.

Astrid Smeplass (20) foto: Wikipedia.org

Å slå gjennom og leve av det å være artist i Norge, skal litt til og man skal være både dyktig, heldig og flott. Astrid S har stemmen, hun skriver låter selv og vet å promotere seg der kundene og fansen finner hennes musikk, nemlig via internett.

Astrid har en platekontrakt med det største musikkselskapet av dem alle, Universal Music, og der kommer hun til å fortsette å trives i uoverskuelig framtid. Til høsten skal hun på en omfattende turné til USA, Storbritannia, Tyskland og Norge.

Via sine nær 400.000 følgere på Instagram og andre sosiale plattformer, sender den flotte artisten fra Berkåk, ofte ut bilder av seg selv. Noen ganger i egen designede kreasjoner som får selv den mest garvede designer til å bøye seg i støvet. Smellvakre Astrid S har funnet sin stil og vet å utnytte hver situasjon til å promotere sin karriere.

Topplåta «Hurts So Good» er spilt av hele 9 millioner ganger på videonettstedet YouTube, samme låt er lastet ned 141.809.347 ganger på streaming nettstedet Spotify, og tallene stiger – døgnet rundt.

Astrid S er en dyktig artist, med et fantastisk utseende som kan føre henne ut i den store verden, og til topps på salgslistene i en svært krevende bransjen. I skrivende stund er det ikke noen andre kvinnelige norske artister, som har bedre forutsetninger til å lykkes internasjonalt enn Astrid Smeplass.

20-åringen fra Sør-Trønderlag har vært hele Norges Astrid, etter at hun kom til finalen i IDOL i 2013. Siden har det gått bare en vei for den flotte artisten. Ønsker du å se henne live i løpet av sommeren, besøk  hennes offisielle nettside. Astrid S har nemlig en svært travel sommer.

Vi lover å følge med en allerede fantastisk karriere, og ønske Astrid Smeplass god sommer og lykke til videre. Kanskje er Norge flotteste 20-åring også Norges største kvinnelige artist om få år, slik Zara Larsson er det i Sverige?

Om hun er singel? Så vidt vi vet, har ikke Astrid verken tid eller plass til noen kjæreste, akkurat nå.

 

Vargas

nb_NO
en_GB nb_NO

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Sommertid = orgasmetid

Sommertid = orgasmetid. Visste du at sommertid er tiden for kåthet, nytelse og orgasme? Selvsagt visste du det, du kjenner...

Overgangsvinduet åpner og avgjør Premier League

Allerede timer etter sesongslutt i Premier League i mai, begynte ryktene å rulle om hvilke spillere som var på vei...

Lukk