Norges kåteste? Du vet de finnes, har kanskje gjemt unna noen selv også, innerste i skapet, låst ned i en kiste under sengen. Eller kanskje kamuflert innerst i nattbordskuffen? Sex-leketøyet! Din beste venn!

Dildoen, vibratoren, butt-pluggen eller penisringen – eller kanskje alle sammen og enda litt forskjellig snadder. I deilige nøytrale esker rett hjem i postkassen. Du kjenner det kribler når du endelig henter lekene du bestilte, alene, eller sammen med kjæresten.

Ifølge en rekke sexleketøy-distributører, selges det fortsatt enorme mengder med forskjellige leker til kåte nordmenn. Men, faktisk ikke alle. Sitter du på gjerdet fortsatt og har fryktelig lyst, men tør liksom ikke å ta skrittet fullt ut? Enda du kanskje er Norges kåteste kvinne eller mann? Her er noen konkrete tips. Norges kåteste?

Kåthet og glede

Mine gode venner hos Erotikknett.no har absolutt alt du trenger, og faktisk det du ikke viste fantes, av leketøy for voksne. Nå er tiden inne, for deg som er singel og kåt, eller for dere som vil utvide dere erotiske horisont, sammen.

Kåthet og glede er viktig for de aller fleste, og med litt fantasi, fetisjer og vovete tanker. Kommer man langt i forholdet rundt tema sex. Men, det er ikke alltid like enkelt å lykkes for begge når det kommer til orgasmens hemmeligheter. Og det er her lekene kommer til nytte for veldig mange.

Noen liker søsteren, andre foretrekker moren – smaken er som kjent forskjellig. Derfor finnes det et rikt utvalg av hjelpemidler, sex-leketøy og stimulerende virkemidler som hjelper deg å komme. Få utløsning og orgasme, som jo er viktig for alle for at sexlivet skal være godt nok.

Norges kåteste?

Menn elsker analsex

Ja, for du er selvsagt klar over at det finnes tusenvis av leker for menn også? Det er lenge siden sex-leketøy var forbeholdt kvinnene. Markedet og behovet fra forbrukerne, er det produsentene ser på når nye artikler ser dagens lys.

At menn elsker analsex er ingen hemmelighet, og kun kunnskapsløse homo-hatere mener å vite at det kun er homsene som bruker mannens G-punkt ved sex. Prostata-kjertelen er et følsomt punkt, som gir mannen de sterkeste orgasmer, og som kan stimuleres med en butt-plugg, eksempelvis. Norges kåteste?

Norske kvinner har gjennom flere tiår blitt vant til å få det som de vil, hva det perfekte stimuleringsapparatet angår. Noen vil fylles helt, mens klitoris stimuleres, andre skal kun så vidt kjenne en fjærlett berøring. Før orgasmen velter opp i henne. Andre igjen skal ha det hardt og brutalt – i alle hull, samtidig.

Vargas12.com

Vargas12.com er bloggen som tar de tabubelagte temaene opp i dagslys. For at du som sitter i tenkeboksen, og ikke får ut fingeren, skal få informasjon som faktisk kan endre livet ditt. Gjennom mer enn syv år, har denne bloggen lært deg å sette pris på deg selv, din kropp og ditt liv – gjennom tusenvis av blogginnlegg om sex, kropp, ungdom, livet og døden.

Gjør deg selv og partneren din en tjeneste, ved å velge ut hver deres gave til hverandre, i jakten på et enda bedre sexliv. Bruk Norges mest spennende nettbutikk og slå dere løs. Dere har ingen tid å miste.

Bare dere vet om hemmeligheten, at dere er Norges kåteste par!

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Jul i oktober?

Det er ikke mer enn 45 dager siden skolene tok til igjen, med et nytt semester – etter sommerferien, og...

Lukk