Norges mest leste blogger heter Sarah, og hun har bloggen «Sistepalss.blogg.no», og hun bruker sin meget populære blogg til å være ironisk mot alle de fleste andre bloggerne som legger ut bilder og video av seg selv. 

Hun bruker også humor, litt alvor og en liten dose selv-ironi. Det har ført til at hun pr dags dato er mest lest i Norge.

Årsaken til populariteten kan være at Sarah vet å bruke bloggen og seg på en helt annen måte enn noen andre tidligere. Hun sitter på do og synger mens hun filmer det hele, eller får hjelp til å filme seg selv og andre. Den morsomme jenta fra Sørlandet har ikke blogget i mer enn noen måneder, så argumentet om at man skal ha jobbet lenge med bloggen for å nå toppen holder altså ikke mål.

https://youtu.be/KWS5w5DncnY

Alt for mange bloggere i Norge er alt for lik hverandre, der hår, makeup, sko og fashion, samt et «deilige meg» image er en del av strukturen. Sarah derimot har brukt sin blogg til å gjøre litt uskyldig narr av rosa-bloggerne- det alene har nok også gitt henne noen tusen lesere.

– Husk at det er et viktig valg du må være en del av i år. 9. september er det Stortingsvalg, det har allerede Sarah laget en liten video om, for at du skal bruke din stemmerett. Uansett hvolket parti, og hvilken side i politikken du tilhører- bruk stemmeretten din, bare på den måten kan du være med å påvirke samfunnet i den retning du mener er best for deg.

 De som kan stemme er Norske statsborgere som

  • vil ha fylt 18 år innen utgangen av valgåret og som
  • er, eller noen gang har vært, folkeregisterført som bosatt i Norge, og som
  • ikke har mistet stemmeretten etter Grunnloven § 53.

Se ikke bort i fra at Sarah vil komme med enda flere videoer med gode og fornuftige bidrag for å få deg til å stemme. Husk 9. september.

Bruk din stemme!

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
«The Voice» Sesong to har skyhøyt nivå!

Lene Nystrøm er en av fire mentorer i årets "The Voice", og hun er overrasket over det svært høye nivå...

Kenny Jackett blir ny manager for Wolves!

Kenny Jackett (51) er kanskje ikke det mest kjente trener navnet, men det er liten tvil om at det er...

Lukk