Denne mannen som påstår at han er en blogger, er selvsagt ikke det. Han er en klovn som velger å bruke Internett til å spre drit om mennesker han ikke kjenner, og går så langt i sine verbale voldtekt av Hennie og Damli at det kan ende med rettssak. 

I følge flere kilder skal han ha hat nær 180.000 unike besøkende etter at det ble kjent at han var anmeldt for sine utbrudd på sitt nettsted.

Folk kan skrive saklig kritikk, men ikke hvem andre går til køys med, når dette ikke har rot i virkeligheten, og er skrevet for å såre og skade vedkommende det handler om. I dette tilfellet Tone Damli som kontakt advokat Elden for assistanse.

Tone Damli (24) Foto: TV2.no

– Man skal huske på at artisten ikke har gjort noe galt, og ikke fortjener så mye drit hun får i media fra mange hold.

Toen er en flott representant for Norske kvinner, med kloke og sunne idealer med et flott utseendet. Nettopp det ser ut til å slite ut mange misunnelige som ikke takler andres suksess, og jeg vedder på at mobberen også ligger våken pga det.

Jeg er skremt over holdningen til mange mennesker i Norge, mennesker som sikkert var involvert på en eller annen måte da det norske folk stod samlet.

Berørt av terroren da bomben og skuddene falt. Da alle trengte noen. Mange av disse er nå med i hylekoret mot Tone Damli og bruker Internettet som sin arena får å spre hat og ondskap, akkurat slik terroristen gjorde.

– Vi bør gå i oss selv og tenke over at det er faktisk et menneske som synger og gir ut plater, og som er i sitt livs verste periode pga samlivsbrudd. Må innrømme at det er sjokkerende å lese at så mange mennesker hyller den mannen, mobberen som en helt, det er jo nettopp det han ikke er.

Hvis rettsvesenet fungerer som det skal bør han få sin fortjente straff.

– Jeg håper virkelig at bloggere ikke ødelegger for hverandre på denne måten med å sjikanere andre bloggere eller kjendiser på en slik måte, at det til slutt havner i retten. Det er det neppe verdt.

Det er bare å håpe på at han var på toppen av topplistene av absolutt feil grunn. Må også regne med at foreldrene han er skikkelige stolte nå…

Vargas

 http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/musik/schlager/article16331457.ab

 

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Useriøse værmeldere med feil info?

Flere ganger den siste tiden har både NRK og TV2 meldt sol, sol og atter sol på Sør og Østlandet...

Ola Weel Skram og Rocke Eirik videre til IDOL-finalen

Du har selvsagt helt rett, Ola er lillebroren til Eva som selv startet sin artist karriere i nettopp IDOL i 2005. Nå...

Lukk