Marianne Aulies rumpe har fått mediaomtale igjen og igjen. Og pengene ruller inn på konto kan jeg tenke meg- Hun selger jo truser også. For en million pr stk…

Ok. Aulie har en flott bakdel, men en mill for trusene hennes? Da kommer jeg på et par andre ting som kommer foran i køen for hva jeg ville brukt pengene på, om jeg hadde så mye-

I en e-post til redaksjonen kommer Marianne Aulie med en liten ironisk historie, som ikke kan tolkes på noen annen måte enn hennes svar på kritikken mot henne fra billedkunstneren Inga Dalsegg.

Naken med klovnenese
Aulie kritiseres av Dalsegg for å spille på kropp for å dekke over et manglende talent. Hun har malt et bilde av Aulie der hun sitter over skrevs og naken med klovnenese. Selv mener hun maleriet er en tolkning av hvordan folk ser henne.

Jeg må si at jeg er glad for at Marianne Aulie setter så stor pris på meg, sier Dalsegg til Side2. Hun har jo priset bildet til 300.000 kroner. For en gang skyld er Aulie kreativ, spøker Dalsegg og legger til at det er riktig av henne å male en litt større rumpe, enn den hun malte av Aulie.

– Det er riktig observert av Aulie å male en litt mer fyrig bakende, ler hun.

– Tror Aulie har humor
Dalsegg har ingen problemer med tilbakemeldingen fra Aulie, og håper heller ikke at Aulie tok hennes bilde personlig.

– Jeg har aldri vært selvhøytidelig, og jeg tror Marianne Aulie også har en god dose humor, sier hun til Side2.

– Men, jeg må få si at jeg ikke er fra gård og spiste ikke så mye fiskerogn i oppveksten. men, det er greit det altså.

Champagne drikkende og smått surrete Auli som møtte opp hos Thomas og Harald uten truser, gjør vel neste hva som helst for å få oppmerksomhet-

Men hadde jeg fått en mill for mine truser så hadde jeg vurdert å gå uten jeg også-

Kilde Side2.no

http://www.side2.no/underholdning/article2972362.ece

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Noen reklamer på TV er bedre enn andre

  [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8SsvO_SCBc4[/youtube] [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Q29YR5-t3gg&NR=1[/youtube] Og VG har alltid gode reklamer som treffer, og ofte med musikk som sitter- Den siste reklamen...

REMA 1000 tvunget til å endre slagord

Rema 1000 går i mot eget slagord fordi konkuransen til andre kjeder er blitt så knalltøff. Derfor så er REMA 1000 tvunget...

Lukk