google6a65dbe2051f4c8f.html

Hanne Sørvaag (32) er Norges mest sexy artist, og har selv uttalt at hun går for å vinne. På TV2 vil man kunne finne den flotte låtskriveren, programlederen og artisten i programmet “Skal vi danse” i mange lørdager framover. 

Ihvertfall om man skal tro hennes egen mening om dansekonkurransen som har blitt et fenomen på norsk TV hver eneste høst de siste åtte årene.

– Den blonde Stavanger-jenta har base i Stockholm, men er nå stasjonert i Oslo pga all treningen det krever å være med på en dansekonkurranse på det nivå som vises i det direkte sendte TV-programmet hver lørdag.

Faksimile: MANN

– I vår stod Hanne fra i manne-bladet MANN i bare trusa og innrømte den gang at hun spiller på sex i de fleste settinger, også utenfor musikkbransjen. Man trenger ikke være noen rakettforsker for å forstå at det faller naturlig for den flotte 32 åringen å spille på sex.

Trenger hun å spille?

– Hanne Sørvaag er så vidt vi vet fortsatt singel, forstå det den som kan, men ryktene har svirret i hele sommer om at det skal være en flørt på gang. Da sitter han kanskje i så fall i bankettsalen i Nydalen.

Hun skal danse med Egor Filipenko, og begynner ballet med Danser cha cha til «Fire To The Rain» av den fantastiske artisten Adele.

– Vinner hun “Skal vi danse” vil hun nok få enda fler tilbud enn hun allerede får i dag. På premieren danser seks dansepar latindansen cha cha og fem dansepar har fått tildelt standarddansen vals.

Ingen stemmes ut i første sending.

Tidligere vinnere: Katrine Moholt, Kristian Ødegård, Tshawe Baqwa, Lene Alexandra Øyen, Carsten Skjelbreid, Åsleik Engmark og Atle Pettersen.

Programledere for denne sesongen er to tidligere vinnere, Katrine Moholt og Carsten Skjelbreid.

Skal vi danse ser du på TV2 lørdager kl 19:30

Vil du se så mye som mulig av Norges mest sexy artist så må du selvsagt stemme, og stemme ofte.

Kilde: TV2.no

http://www.hannesorvaag.com/

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Kan utroskap være nøkkelen til et bedre sexliv?

For de fleste kan partnerens ønske om sex et annet sted enn i hjemme, med en annen enn sin faste...

Lukk