Dette innlegget er hentet i fra MissNinja.blogg.no (dette innlegget inneholder reklame)


Pc`n min er på avveie! Ååååh som jeg angrer på at jeg ikke hadde laget passord på den..

Jeg har ikke oversikt over hvor mye bilder og filmer det er på pc`n min, men det er mye der jeg ikke ønsker at andre enn meg skal få se. Tanken på at pc`n min ligger i baksetet på bilen er skikkelig stressende siden ingen har sett bilen etter at den ble stjålet utenfor Shell.

Vi burde kanskje tatt nøkkelen med oss inn og ikke latt bilen stå og gå, da hadde jeg nok ikke mistet pc`n min.

10690356_723380444406721_3485802721982812038_n

Foto: Copyright TordFuglstadPhotography

Det er så frustrerende å tenke på hvor mye som kan skje på 5 min uten at man kan gjøre noe med det etterpå. Nå har jeg ingen pc å bruke til blogging, men venninnen min ser ikke hvor alvorlig det er for meg.

Hun burde egentlig kjøpe meg en ny pc siden den nå ligger i hennes bil og jeg blir kanskje aldri å få se den igjen. Min største frykt akkurat nå er at personen som har stjålet bilen skal havne i en ulykke slik at pc`n kanskje kan bli knust eller knekke helt i to!

Hvem vet, kanskje bildene og filmene havner overalt på internett og jeg blir den nye pornostjernen? Hvis noen ser en bil med en Acer i baksetet, blir jeg kjempeglad om dere knuser ruten og tar med pc`n min hjem til meg. Finnerlønnen er at dere får se mitt vakre vesen!

Jeg fant dette bildet av meg på nett og syntes det passet bra siden jeg så nesten like trist ut der som jeg føler meg nå.Stylingproduktene vi brukte i håret mitt finner du her. (reklame)

Klærne jeg hadde på meg før bildet ble tatt kjøpte jeg her og etter photoshooten kledde jeg på meg klær du finner her.(reklame)

Følg Norges flotteste og mest kreative blogger i Norge du også, det gjør du selvsagt via denne linken til hennes Facebook-profil.

 

 

 

 

Vargas

 

Tags: bil, bilder, blogger, Film, Miss Ninja, PC, sexy, stjålet

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Julegaven fra han til henne- som gleder begge

Man må ikke vite mye om blomsten og bien for å skjønne at menn tenner på sexy kvinner som gjør...

Advarsel Sverige – Petter Northug er tilbake!

VM i Sverige ser ut til å komme på en perfekt tid for trønderen som endelig har funnet tilbake til...

Lukk