Ikke nok med det, smellvakre Anette-Marie kjører også en konkurranse på sin flotte blogg, der DU kan vinne undertøy fra KappAhl. Det er kolleksjonen fra «Fifty Shades of Grey«, bøkene som nå blir til film, hun viser med seg selv som modell. Nydelig! Er du enig?

Mange av de største bloggerne elsker å vise seg fram på sin blogg, mange er både flotte og vakre og har absolutt grunn til å være stolte av seg selv. Men det er ikke mange som er like sexy som Anette. Hun har flotte former, hun har både rumpe, pupper og lår og er itillegg stolt av kroppen sin. Her er det bare å håpe på at mange unge jenter som leser hennes blogg, eller ser henne via disse linkene- ser hvor flott man kan være med former.

Er det en blogger du bør besøke så ofte du kan så er det Anettes. Hun er svært dyktig med tekst, bilder og identitet. Man kan lett få prestasjonsangst med en blogg og egne bilder når man ser en proff «in action».

 

Foto: Copyright Anette-Marie Antonsen

Anette er et forbilde for mange unge og er bevisst på det. Hun elsker å ta bilder og er ikke redd for å vise hud. Anette-Marie Antonsen er kanskje Norges mest sexy blogger og vet å vise det på sin blogg.

Oslojenta jobber som journalist og fotograf i tillegg til å skrive på sin blogg som er blant de mest leste i landet. Kanskje ikke så rart.

Du kjenner kanskje igjen Antonsen fra TV2 Bliss og «Tigerstaden». Topp-bloggeren har også vært å se i en rekke blader og magasiner der hun har vært både påkledd og halvnaken. Anette har blant annet vært avbildet i bladet MANN.

Oslo-jenta stod også bak ideen om «krangel-stuntet» med en annen toppblogger, nemlig Sophie Elise Isachsen, som du nylig så i TV-serien Bloggerne som ble vist på TV2 Bliss i vinter.

Det var avtalt spill, kun for å få mediaomtale via hver sin blogg. Noe de to utvilsomt lykkes med. Sophie er også en av de mest leste bloggerne i Norge. Nå en god venninne og faktisk samboer med Anette i Oslo.

Hva synes du? Er Anette Norges mest sexy blogger?

 

Foto: Anette-Marie Antonsen

Vargas

Tags: 50 Shades, Anette-Marie Antonsen, undertøy

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Petter Northug i bilkrasj og fyllekjøring?

En Audi A 7 S-Line til 1.1 millioner kroner kjørte over en rundkjøring og inn i autovernet på Byåsen natt...

Solskjær og Cardiff rykket ned!

Hvis, og det får man selvsagt håpe- skal Ole Gunnar Solskjær ta sitt lag Cardiff gjennom 46 nådeløse fotballkamper i...

Lukk