Smellvakre Triana Iglesias (31) er nå stormforelsket, men foreløpig er den heldige utvalgte hemmelig for offentligheten. Triana er kjent som en av de mest ettertraktede modeller i Norge og godt kjent som programleder i «Paradise Hotel.»

Triana har vært singel etter at det ble slutt mellom henne og DJ Nils Noa. Det er svært mange vakre kvinner i Norge, men ingen som er i nærheten av Triana. Hun har alt, og er en flott rollemodell for alle unge jenter da hun har litt former og ikke så tynn som modeller man kan se på catwalken mange steder i Europa.

Et forbilde som viser hvor flott en kvinne med former kan være og i tillegg være stolt av det. Triana Iglesias burde ha vært pensum i skolen fordi hun er og velger å gå egne veier for å lykkes med sin karrière.

Hun har posert for utallige magasiner som Playboy, Vi Menn og FHM- Vært med i TV-serier, filmer og i musikkvideoer.

Triana er halvt spansk som man skjønner av navnet, det er hennes mor som er spansk. Skjønnheten var også med i » Skal vi danse » på TV2 i 2009.

Triana Iglesias er uten tvil Norges mest sexy, og bør få all den heder, ære og ros for å strekke grenser samt å ha baller nok til å stå i mot kropphysteriet som herjer landet ennå.

Kropp er topp, en er flottere enn de fleste, men hun er i tillegg frodig nok til å sparke modell-bransjen på leggen.

Hvem synes du er Norges mest sexy kvinne?

TrianaIglesias.com

 

Foto:/ Flickr/ Filip Cederholm

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Er du redd for å gå til tannlegen? Når var du sist til sjekk?

Det absolutt verste er å ta sprøyte, eller trekking av tenner og å ta tann-stein. Det er vondt og lyden gjør det...

Farmen 2013- premiere 7. oktober!

Norges mest populære reality-program kommer også denne høsten. TV2s flaggskip, "Farmen" har premiere 7. oktober. Mer enn 875.000 seere i...

Lukk