ERNA SOLBERG (H)

 

Jeg er rimelig sikker på at vi får et regjeringsskifte ved neste stortingsvalg. Og Norges neste statsminister heter Erna Solberg.

Høyre gjør det svært godt på meningsmålingene for tiden. På den siste målingen Opionen har utført for Avisenes Nyhetsbyrå (ANB), er Høyre landets største parti, med en oppslutning på 28,3 prosent.

Dette får Høyre-leder Erna Solberg til å juble.

– Det er en veldig hyggelig tilbakemelding til Høyre. Men det hadde vært enda hyggeligere om dette hadde gitt utslag i stortingssammensetningen også nå, sier Solberg til Nettavisen.

Fremskrittspartiet er nest største parti i meningsmålingen, med en oppslutning på 23,4 prosent, mens Arbeiderpartiet går kraftig tilbake og får en oppslutning på 22,1 prosent.

Arbeiderpartiet og regjeringen gjør jo jobben enkel for opposisjonene med svært slett politikk over lang tid. Dette legger selvsagt velgerne merke til og vil ha endringer-

Erna mener regjeringen har seg selv å takke.

– Det er åpenbart at regjeringen bidrar til sitt eget fall, og andres fremvekst. Vi fremstår åpenbart som et bedre alternativ enn dem i dag, sier hun fornøyd.

Hun mener det er flere saker som har virket negativt for regjeringen.

– Akkurat i det siste har selvsagt Hardanger-saken hatt betydning, men saken kommer på toppen av mye annet. Vi har en regjering som har vært arrogant og kranglet mye. De gir et bilde av at de ikke er opptatt av de viktige sakene fremover, og mye tid går med til uenighet og krangling, sier Erna til Nettavisen.

– Jeg har ment at det er et realistisk alternativ, som andre borgelige koalisjoner. Men fortsatt er det lenge til stortingsvalget, det er tre år. Vi må ta målingen som en inspirasjon på veien, og faktisk gjør både Venstre, KrF, Frp og Høyre det bra, sier hun.

Stoltenberg skal jobbe knallhardt for å få lov til å bli værende i statsministerboligen…

Kilde

Nettavisen.no

http://www.nettavisen.no/nyheter/article2965473.ece

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Er ikke morsmelk så sunt allikevel?

  Spedbarn som får annen mat før de er seks måneder, har lavere risiko for allergi senere i livet, viser...

Trives du ikke på jobben?

Det er lettere enn du tror å få ny jobb. I hvertfall hvis du gjør tingene riktig og har papirene...

Lukk