Norges rikeste idrettsstjerne er ny-forelsket! Suzann «Tutta» Pettersen (33) har funnet kjærligheten. Den heldige er Christian Ringvold (33), også han er fra Oslo.

På en pressekonferanse i Kina der Susann skulle spille en golf-turnering nylig, ble Ringvold presentert som hennes kjæreste. En turnering Susann leder i skrivende stund. 

– Pettersen har vært en av de beste golfspillerne i verden de siste årene og med gode resultater har også pengene rullet inn på hennes allerede velfylte konto.

Suzann er utvilsomt Norges best betalte idrettsstjerne, hun tjente drøye 20 millioner kroner i fjor, men svimlende 64 millioner i 2011. i år kan hun tjene mellom 25 og 40 millioner kroner om spillet fortsetter å være så bra som nå.

I følge VG.no er Christian Ringvold tidligere alpinist. Han har jobbet i flere år i USA og paret bor nå sammen i Suzanns leilighet i Florida.

Norges rikeste idrettsstjerne er ny-forelsket!


Norges rikeste idrettsstjerne er ny-forelsket!

De største overskriftene rundt den flotte Oslo-jenta foruten golf-prestasjonene har vært en kampanje for ESPN- «Body- Issue» i 2012,  der hun ble fotografert splitter netto. En reklamekampanje Pettersen var svært stolt over å få være med på, men at det også ble med denne ene gangen.

I følge Tuttas manager, Geir- Olav Killingstad skal Pettersen og Ringvold ha vært sammen siden i fjor høst, men det er først nå paret ønsket å publisere det hele til verdenspressen.

Golfturneringen i Kina er faktisk en del av Europatouren som nå går mot slutten.

Vi ønsker å sende de beste gratulasjoner til Suzann Pettersen og hennes kjæreste, Christian Ringvold.

Kilde VG.no

Foto: Flickr/  thechamp900

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Hvem skal stoppe Putin om Obama ikke tør?

Russlands invasjon på Ukraina omtales som en rå maktdemonstrasjon og en ulovlig invasjon fra Russlands side. USAs president Barak Obama...

Fotball VM i Brasil- TV2 og NRK spleiser på festen!

Sommerens vakreste eventyr er bare 100 dager unna. De som ikke skal se kampene live i Sør Amerika må ta...

Lukk