Er du en «Belieber» bør du samtidig ha god råd. Det er ikke småpenger man skal ut med om det er selveste Justin Bieber som er idolet. Billetter, plakater, CDer, apper fra fjern og nær.

VG.no velger å ta 21 kr for en app som de håper på at Konsert-kåte fjortiser velger å kjøpe. Den burde selvsagt ha vært gratis.

21 kr er kanskje ikke mye penger, men for ungdom med liten eller ingen inntekt blir det fort store summer. Dette burde VG,no holdt seg for god til å ta penger for.

Alle VG.nos faste lesere er allerede dritt lei hele Justin Bieber og det er kanskje ikke så rart. Det skjer jo faktisk viktigere ting i verden. Avisen, både i papir og på nett, ser på sladdermagasinet «Se og Hør» som sin argeste konkurrent foran Dagbladet og Aftenposten.

Norges desidert største nettsted har allerede i flere dager skrevet langt mer om Justin Bieber enn om noe annet kulturstoff. Selvsagt grunnet artistens popularitet, men også for å melke de siste kronene ut av «Bieber-kua», de vet at dette stopper i det Justin letter fra norsk jord etter siste konsert 18. april.

VG.no gjør ikke noe ulovlig, men det handler om moral og higen etter økonomisk gevinst. At det er norske 13 til 17 åringer som betaler, bryr tydelig avisen seg svært lite om. En avis som selv påstår å bruke gravende journalistikk for å hjelpe de svakeste.

Dette er svakt VG!

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
VG-lista Top 20- sommerens vakreste eventyr datoen er klar!

Er det en dato du bør sette av til fest, musikk, moro og fantastiske artister midt et sommer-deilig Oslo så...

Falcao til Manchester United- Det er forståelig

En av verdens mest spennende spillere skal være på vei til Manchester United, dvs. han kommer ikke før til neste...

Lukk