Endelig ser det ut til å løsne for Norges egen wonderboy! Real Madrid har ikke evnet å gi Martin Ødegaard (17) mange sjanser på A-laget. Nå ser det ut til at West Ham er villig til å gi drammens-gutten en sjanse.

Martin Ødegaard, gutten som ble solgt til verdens største fotballklubb og norske medier, kunne rapportere hver eneste bevegelse hos unggutten, fra den spanske hovedstaden de første ukene. Rapportene har stilnet, oppmerksomheten har blitt gradvis mindre – helt til nå.

Sjef på Santiago Bernabéu, Zinedine Zidane har ikke vært villig til å gi Martin nevneverdig tillit. Franskmannen har gitt mer eller mindre blaffen i nordmannen, og skal ha vist misnøye når mektige Florentino Rodríguez, presidenten i Real Madrid, skal ha forlangt at Martin skulle være med på treningsleir, utenfor Spania.

Skjermbilde-2014-09-03-kl.-19.42.28

West Ham ser ut til å bli nordmannens neste midlertidige arbeidsgiver. Om det gir Martin Ødegaard mer spilletid, gjenstår å se. London-klubben er nemlig blant de klubbene i Premier League som satser tøffest på å lykkes sportslig. Manager Slaven Bilic har en egen evne til å gjøre gutter til menn på kort tid. Mange nye spillere er på plass og den tradisjonsrike klubben har flyttet inn på digre olympiastadion.

Derfor ligger alt til rette for Norge landslagsjuvel, skulle man tro.

Problemet og utfordringen er åpenbar. Blir Martin sittende på benken i Premier League, er veien lengre enn noen gang tilbake til Real Madrid-spill. West Ham har en bred og god stall, men kjøpt fem spillere i sommer der Håvard Nordtveit er en av disse, utvilsomt en fordel for Martin å ha en landsmann som sparringpartner.

Premier League kan være riktig liga for Martin Ødegaard. Han er raks, sterk teknisk og har et uovertruffent blikk for spillet. Hans unge alder til tross, hvis manager Bilic velger å gi nordmannen spilletid, er han per definisjon god nok.

Alle nordmenn som følger engelsk fotball, vil se norske spillere i aksjon. Signerer Martin Ødegaard for West Ham, har vi brått en ny «norsk» klubb å følge med på i verdens mest omtalte liga.

Det er ventet at West Ham offentliggjør låneavtalen med Martin Ødegaard inne kort tid. Sannsynligvis for et år.

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Premier League – ingen tror på Arsenal, det kan være en tabbe …

Premier League - ingen tror på Arsenal, det kan være en tabbe. Bare timer igjen til tidenes mest uforutsigbare Premier...

Blir du trakassert på jobben?

Dessverre er det et økende press på arbeidstakere på norske arbeidsplasser, der overordnede bruker ufine metoder. Kvinner er oftest ofre...

Lukk