Norske bestemødre kjøper sex i Gambia. Modne norske kvinner som har fått nok av kjøkkenbenken og en storforlangende og misfornøyd ektemann i Norge. De bruker mye penger på seksuelle tjenester i f.eks Gambia i Afrika. 

Gambia finner norske kvinner som har voksne barn, og mulig barnebarn i Norge, fred, frihet og menn som gir de den sexen de har drømt om, men aldri fått. Det er sjeldent følelser innblandet i møtene med aldrende, rike, kåte bestemødre og unge afrikanske menn.

Det er ren business, hun får pikk, han får mat, klær, og tak over hodet. Det er ok for begge parter.

Det er slett ikke bare Gambia som har besøk av virile modne nordiske kvinner.

Norske bestemødre kjøper sex i Gambia


Land som Senegal, Kenya, Jamaica, Barbados, Den dominikanske republikk, Bali, Indonesia, Thailand, Egypt, Tunisia, Marokko, Fiji, Ecuador og Costa Rica er alle godt besøkt av kvinner som ikke finner det de drømmer om i hjemlandet.

Sex-turisme har pågått lenge, også der kvinner er den betalende part.

– På turiststrender i mange av disse landene er det fattige, ofte analfabete gutter og menn som gjør så å si alt for penger. Ofte kan nordiske og europeiske kvinner ha flere sex-partnere på en og samme feriereise.

– For mange er det veldig feil at fattige mennesker blir utnyttet på det groveste. Prostitusjon er et nødvendig onde for de absolutt fattigste. De kan velge om de vil selge kroppen sin til ei gammel tante fra Dalarna i Sverige, eller Lødingen i Nord-Norge- eller å gå sulten.

– Rike bestemødre med apetitt på livet og staute, unge gutter, men de bryter loven hver eneste gang de betaler for seksuelle tjenester. Prostitusjon er forbudt både i Norge og i utlandet for alle norske borgere.

Er det ok at bestemor reiser til Barbados og får seg et skikkelig nummer, eller bør hun holde seg hjemme til mann, barn og barnebarn og bake kromkaker? Man kan selvsagt ikke oppfordre til lovbrudd, men om hun forelsker seg og kommer hjem med en 22 åring fra Marokko så er det vel greit?

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Nytt nettsted for din bedrift eller din blogg? Ekspertisen er her!

Noen mennesker strekker seg litt lengre enn andre. Folkene bak Nytt-nettsted.no er de mest profesjonelle vi har vært borti. Her får du...

Leter du etter en kjæreste på Internett?

Søker du etter den rette, den perfekte partner for deg, den store kjærligheten? Vel, det er faktisk ikke så vanskelig...

Lukk