[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Dde9HcuohJg[/youtube]

 

Soningsforholdene i norske fengsler er blant de beste i verden. Og de som soner lange dommer har mange tilbud å velge i i norske fengsler.

Det norske velferdssamfunn gjør seg selv en enorm bjørnetjeneste når de innsatte ser på soning som en ferie. Det er ikke straff å sone i Halden fengsel for eksempel.

Fanger fra øst Europa har det bedre i et topp moderne fengsel med alle fasiliteter med flislagt bad og dusj på cella.

De syke, svake og eldre i kongerike Norge, kan bare drømme om slike tilbud, der de de ligger på gangen på store nedslitte sykehus, bare venter på å bli feilmedisinert.

De som bygde opp Norge etter krigen, de som fortjener en verdig alderdom gråter sine arme tårer når de ser hvilken luksus de kriminelle får under soning i norske fengsler. Det er en skam for verdens rikeste land at det skal være en slik forskjell. Og statsminister Jens Stoltenberg og hans regjering burde skamme seg!

– Den eneste straffen skal være å ta fra de friheten, men ellers skal man ha like vilkår. Sannheten er at man får over gjennomsnittet av tilbud når man er kriminell. Fattige, pensjonister og barnefamilier har ikke de samme tilbudene som man får innenfor murene, sier Per Sandberg i FRP til VG nett.

Norsk fengselcelle Foto: Side3.no

Fanger skal ikke kunne få tilbud som å gå i operaen, gå i treningsstudio eller kunne gå på kino. Det er en grunn til at man er satt i fengsel, og der skal man sone ikke gå på café som en hvilken som helst lovlydig borger.

– De fleste norske fengsel har langt bedre forhold enn de fleste øst Europeiske hotell. Hvordan kan norske politikere tro at  utenlandske kriminelle bander som operer som lommetyver, biltyver og butikktyver frykter straffen de får, om de skulle bli tatt? Norge flommer over av øst europeere som forbryter seg på lovlydige nordmenn.

Og å havne i fengsel for disse oppleves ikke som noen straff, men gratis kost og losji.

Hvorfor skal kriminelle ha langt bedre tilbud og komfort enn eldre nordmenn som sitter på syke- og aldershjem?

La de syke og døende som er i siste del av livet få en verdig alderdom på skikkelige alders og sykehjem, med god omsorg og med nok personalet rundt seg som har tid til de.

I Norge er fengslene finere enn de fleste alders og sykehjem. Er ikke det en stor skam!?

Jeg har ikke så stor erfaring med å sitte i fengsel, men det er ingen hemmelighet at det er mange fengsel i Norge med fantastiske fasiliteter. 

Har du sittet i fengsel noen gang, og kan du i så fall bekrefte dette?

 

 

Vargas

 

Kilde

http://www.vg.no/helse/odelagt-i-helsevesenet/artikkel.php?artid=10086913

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/norsk-politikk/artikkel.php?artid=10086786

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Fjordman- Anders B Breiviks mentor?

Dette er Fjordman: Massemorderen Anders Behring Breiviks (32) store helt er bloggeren «Fjordman». Her er mannen bak pseudonymet: Peder Jensen (36)...

Nettvaner- Barn og unge i Norge er best på nett

Norske barn og unges nettvaner er en stor overraskelse for forskerne. Nesten alle norske ungdommer har egen pc, og har tilgang til...

Lukk