Norske YouTubere mot stjernehimmelen og det er, The FML Show, vi snakker om.

Merk deg navnet, først som sist, om du ikke er en av de snart 20.000 som allerede følger Marthe og Fredrik mot stjernehimmelen. På mindre enn ett halvt år, har duoen nådd utrolige tall – hva følgere angår. 

Følg The FML Show på YouTube, her!

Fansen, gutter og jenter fra 10-16 år, samt alle andre som ferdes ofte på YouTube, har trykket The FML Show til sitt bryst, og antallet subscribers øker i en takt man sjeldent ser hos norske film-produsenter. For det er nemlig det de er, filmskapere som sender ut egenprodusert filmmateriale i sosiale medier, og ut i cyberspace – for en hel verden. 

Nettopp derfor er det tvingende nødvendig å endre språket. Fra norsk. Til Engelsk.

Norske YouTubere mot stjernehimmelen i sosiale medier.

Norske YouTubere mot stjernehimmelen!

Foto: Copyright, The FML Show

Ikke nå, men på sikt kan det være viktig for å få med seg de engelskspråklige følgerne, ikke nødvendig bare fra USA og UK, men også Danmark, Sverige, Nederland, Tyskland og Spania. Rett og slett alle nasjoner som har valgt å ta fenomenet SKAM-til sitt hjerte, er også potensielle følgere for de aller største youTuberne, som The FML Show er i ferd med å bli. 

Norske YouTubere mot stjernehimmelen!

Man skal våge å tenke stort, da kan man åpenbart ikke snakke norsk, til fans fra Brasil, Frankrike og Polen, eksempelvis. Fot å ta et enkeltvis eksempel, noen videoer av The FML Show, har mer enn 138.500 visninger, siden juli. Det er kun to måneder siden!

Om du ønsker å se hvordan det morsomme, flotte og arbeidsomme paret gjør det på skytebanen, på trening eller i hjemmet – bør du selvsagt følge The FML Show du også. Nettopp for å være med i diskusjonen rundt lunsjbordet, i kantinen på skolen eller på jobb. YouTuberne tar nye seere til seg hver eneste dag, hvor populære de kan bli, er det litt opp til deg å bestemme. Det er disse kjendisene det snakkes om nå og i framtiden.

Duoen jobber på spreng, for at du skal bli underholdt flere ganger i uken. Og det som er mest spennende med å følge The FML Show, er at du rett og slett ikke vet hva de kan finne på. Uforutsigbarheten er enorm, men du kan være med å bestemme.

Noen ganger er det faktisk fansen som får avgjøre, enten dags-oppgaven, eller ukes-oppgaven. Er du kreativ nok, kan det være ditt forslag som kommer opp ved neste anledning.

Trives du på sosiale medier, bør du selvsagt ta turen innom Norges mest spennende influensere, som også øker mest i popularitet på video-nettstedet, YouTube. Du må selvsagt ikke abonnere, men da risikerer du å gå glipp av neste video, som kan være noe av det morsomste du har opplevd. 

Eller hva synes du om at Fredrik har gått med dame-bind en hel dag? Det er faktisk veldig morsomt.

Følg The FML Show på YouTube, her! 

Vargas12.com er stolt The FML Show-ambassadør, for å spre de beste YouTuberne til folket. 

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Funkygines pupper …

Funkygines pupper skaper furore i det ganske land. Norges største blogger, Funky eller Jørgine, som hun egentlig heter, skapte rabalder...

Lukk